Operaţiunea Slim&Fit

De Monica Cismaru, pe

Pentru numărul de mai al revistei Unica ţi-am pregătit 10 pagini în care trătam de la A la Z felul în care arătăm şi-ţi prezentăm soluţiile pentru a obţine o siluetă de vis.
Citeşte în Specialul „Operaţiunea Slim&Fit“ despre experienţe personale, evaluează-ţi starea de sănătate şi greutatea şi vezi soluţiile punctuale de slăbit propuse de cei cei mai tari specialişti români si internaţionali: Dr. Mihaela Bilic şi trainerii de top Richmond Bachia (Fitness Scandinavia, România), Beko Kaygee (Marea Britanie), Andrei Penu (România),  Dimitris Gourgos (Grecia) etc.
Vezi ce trebuie să ştii când mergi la sala de sport: cum începi, cu ce, cât, cu cine?
Ce mănânci, care e rutina recomandată? Cele mai noi trenduri în fitness şi alimentaţie sănătoasă, doar în Specialul de mai – Operaţiunea Slim&Fit!  Metodă testată şi garantată de Unica!
Iată cateva tips-uri de care ar fi bine să ţii cont când mergi la sala de sport:
– Poţi începe cu succes incursiunea la sala cu o clasa de cycling; Stefano Ruggeri, Personal Trainer/Fitness Consultant (Marea Britanie) spune că cyclingul e o alegere foarte bună pentru începători – te motivează şi te provoacă în acelaşi timp. Însă, înainte de toate, Stefano recomandă să ne facem întâi ordine în ganduri, să avem determinare, şi să ne ţinem de treabă pană ajungem  la rezultatele dorite.
– În ceea ce priveşte trendurile în fitness, pentru că şi aici e vorba de o modă care se schimbă periodic, Stefano spune că acum, foarte multă lume îşi ia antrenori personali, iar la mare căutare ar fi Circuit Training, HIIT (High Intensity Interval Training), Yoga şi Schwinn Indoor Cycling.
Citeşte mai multe recomandări de la antrenorii de top în numărul de mai al revistei Unica!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter