O femeie a pierdut 65 de kilograme combinând două diete celebre

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 12:18
O tânără a reușit să scape de kilogramele în plus, 65 mai exact, combinând două diete celebre.

Candace Brisco a iubit întotdeauna mâncarea, însă nu a fost o problemă pentru ea deoarece era foarte activă din punct de vedere sportiv. După ce a suferit o accidentare care a făcut-o să încetinească ritmul, obiceiurile ei nesănătoase privind alimentația au prins-o din urmă.

Tânăra a reușit să se mențină la o greutate sănătoasă chiar și atunci când mânca prea mult, însă după accidentare, s-a îngrășat 117 kilograme.

După mai mulți ani, când termina școala de asistente, mama sa a fost diagnosticată cu cancer la sân. A refuzat radiațiile și chimioterapia și a decedat în 2016. Candace și-a găsit alinarea în mâncare, iar greutatea ei a sărit rapid la 142 kilograme până în 2017.

A realizat că trebuie să facă o schimbare în momentul în care se pregătea să devină domnișoară de onoare la nunta prietenei sale. Astfel, a cumpărat o rochie mărimea 14 în speranța că o va motiva.

Știa că trebuie să slăbească, dar când a încercat să taie din grăsimi și calorii, s-a simțit tot mai înfometată. O dietă slabă în calorii și grăsimi nu i se potrivea.

Un coleg de muncă i-a spus despre dieta ketogenică, care implică eliminarea carbohidraților și adăugând mai multă grăsime decât permit alte diete.

Brisco a găsit detașii despre dieta keto pe internet și a decis să o încerce. Iubea faptul că putea să mănânce mâncăruri grase.

 

View this post on Instagram

 

TRANSFORMATION TUESDAY Weight loss is such a complicated process. It’s so emotional. So many ups and downs! Today, I feel pretty down., but I realize that I can’t stay there… and dwell in it. I remember why I started this journey, and how I got to 315 lbs in the first place. Emotionally eating. So instead, I recognize my triggers, communicate through them, and redirect that energy! Because people, after you emotionally eat, those same stressors are still there!! Learning to appropriately cope with stress is a game changer! To sustain weight loss, the real work has to begin on the inside. Work from the inside, out!• • #ketobae #ketotransformation #ketogains #weightloss #keto #ketoaf #ketodiet #ketocoach #ketogenic #ketogenicdiet #healthychoices #healthychoices #healthandwealth #higherpowernola #marrerocrossfit #motivation #marrerocrossfit #weightlossjourney #weightlosstransformation #goals #fitspo #crossfitroux #fitnessmotivation #keteauxgang #geauxketeaux #aspiretoinspire #transformationtuesday #transformation

A post shared by Candace Brisco (@badbrisco1) on

Ea a decis să combine dieta ketogenică cu postul intermitent. Acesta nu este cu adevărat o dietă deoarece nu impune limite asupra mâncărurilor. În schimb, limitează orele la care ai voie să mănânci.

Tânăra a început să consume doar două mese pe zi, una la ora 14:00 și alta la 18:00. Micul dejun de la ora 14:00 conținea trei ouă fierte, două felii de bacon și jumătate de avocado. În schimb, la cină mânca salată Caesar și o friptură.

Acest plan de dietă a funcționat foarte bine pentru Brisco deoarece se putea ține de plan.

În momentul în care a început să piardă în greutate, a putut să se reapuce și de sport. A început cu plimbări, după care a ajuns să facă jogging și să ridice greutăți.

 

View this post on Instagram

 

Let’s start this year off right!!!! TRANSFORMATION TUESDAY!!!! What a whirlwind year!!! Sharing my weight loss journey, and starting my business has been the best thing that’s ever happened to me! I’ve been blessed beyond measure! Can’t wait to see where God leads me next! Stay tuned… Keto Bae is on the move!!!! #ketobae #ketotransformation #ketogains #weightloss #keto #ketoaf #ketodiet #ketocoach #ketogenic #ketogenicdiet #healthychoices #healthychoices #healthandwealth #higherpowernola #marrerocrossfit #motivation #marrerocrossfit #weightlossjourney #weightlosstransformation #goals #fitspo #crossfitroux #fitnessmotivation #keteauxgang #geauxketeaux #aspiretoinspire #transformationtuesday

A post shared by Candace Brisco (@badbrisco1) on

După ce a slăbit 40 de kilograme a deschis un cot de Instagram în care posta fotografii cu progresul pe care îl făcea. Acum, Candace a slăbit 65 de kilograme.

Sursă foto: Instagram

Afla mai multe despre ce inseamna dieta keto si meniul recomandat pentru ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter