Mesajul transmis de o tânără nevaccinată, cu trei zile înainte să moară: „Nu mai staţi acasă nicio secundă”

De Unica.ro, pe

O tânără de 33 de ani nevaccinată din Buzău a publicat pe Facebook un mesaj în care îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze, conform News.ro.

Tânăra, pe nume Cristina, a murit trei zile mai târziu de la postarea mesajului, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Buzău.

„Nu mai staţi acasă nicio secundă, preţuiţi-vă viaţa, mergeţi şi vaccinaţi-vă. Nu vă mai luaţi după oameni care sunt contra vaccinului”, a postat femeia pe 27 octombrie, după cum arată Libertatea. „Poate nu am crezut cu totul în boală, de vaccin mi-a fost frică, acum lupt cu toată puterea mea. Am acasă o familie frumoasă, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui… Fiţi responsabili, vaccinaţi-vă… Eu lupt cu boala, iar cu ajutorul Maicii Domnului şi al Domnului nostru voi trece şi peste această cruce grea…”

Citește și: Valeriu Gheorghiță, despre valul 5: „Nu este exclus să se genereze o nouă variantă virală”

Citește și: Un viceprimar din Vaslui a murit de COVID-19 la 43 de ani. Acesta ar fi fost vaccinat doar în acte

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre valul patru de COVID-19: „Drame și pierderi vor mai fi, chiar dacă numărul de infectări va scădea”

Citește și: Comuna din România cu 80% din populație vaccinată și zero cazuri de COVID-19

DSP Buzău spune că femeia s-a prezentat în data de 20 octombrie la secția de Urgențe a Spitalului Județean Buzău, cu probleme respiratorii. Ea a fost ulterior diagnosticată cu COVID-19. A fost trimisă acasă pentru a se trata, însă starea ei de sănătate s-a agravat. A ajuns din nou la spital pe 28 octombrie, la secția ATI. A murit duminică, pe 31 octombrie. Medicii spun că nu avea alte boli.

Tânăra nu este singurul caz de pacient nevaccinat care regretă. Un pacient de la Institutul „Marius Nasta” povestea pentru Digi24 acum ceva timp că regretă decizia de a nu se vaccina: „Am doi copii acasă. Să nu ia în derâdere această nenorocire de boală. Să se vaccineze, să nu ajungă ca mine, cu un picior în groapă”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter