Începe războiul împotriva kilogramelor în plus! Neby te ajută să slăbeşti în 6 săptămâni!

De Unica.ro, pe

Neby demarează programul Become Fit, second edition. Programul se va întinde pe durata a 6 săptămâni, începând cu data de 20.09.2013 şi antrenamentele se vor desfasura sub forma de grup. Cu un plan alimentar personalizat, Neby vă va ajuta să dobândiţi corpul pe care vi l-aţi dorit!

Principiile “Become Fit by Neby”

De mai bine de 20 de ani de când trăiesc în industria sportului, mi-am dat seama de un singur lucru, care este de fapt şi secretul acestui program: prin diversificare obţii cele mai bune rezultate! Acest principiu de bază îţi va aduce maximum de rezultate. De ce? Pentru că tot timpul vei lua parte la un alt tip de antrenament, lucru ce nu-ţi va lăsa organismul să se adapteze cu un anumit tip de exercitiu fizic sau de efort. Reacţia organismului la schimbare se va vedea tot timpul în aspectul fizic, lucru ce l-au realizat şi cei 20 de participanţi din primul sezon.

Program alimentar

“Become Fit by Neby – Second edition” nu putea să vină fără un program alimentar bine definit şi mult mai simplist decât în primul sezon! Am ales să păstrez aceleaşi 3 săptămâni de alimente şi preparate diversificate ce te vor ajuta, împreuna cu exerciţiile pe care le vom lucra, să obţii rezultatele propuse.
Începe războiul împotriva kilogramelor în plus! Neby te ajută să slăbeşti în 6 săptămâni!

Cui se adresează

-Dacă eşti sănătos dar stai destul de rău cu timpul, atunci acesta este cea mai bună opţiune pe care o poţi alege la ora actuală în România!
-Mergi la sală de o perioadă lungă de timp, dar totuşi mai ai de pierdut 5 kilograme sau chiar mai mult, ori pur şi simplu vrei să te tonifiezi şi nu ai găsit o soluţie încă pentru asta?Atunci îţi vin eu în ajutor!
-Mergi la sală regulat, dar ţi-ai dorit tot timpul să vină o provocare pe măsura ta!Vei avea parte alături de mine de cea mai antrenantă experienţă pe o poţi trăi prin sport!
-Ţi-ai dorit tot timpul un antrenament asistat şi să fii motivat din exterior în acelaşi timp. La “Become Fit by Neby – Second edition -” vei avea tot timpul o voce la ureche să-ţi spună, “mai poţi încă 3 repetări”!
-Cu alte cuvinte, dacă nu ai probleme de sănătate majore şi vrei să renunţi cu orice preţ la surplusul de greutate sau pur si simplu vrei să te tonifiezi, “Become Fit by Neby” este un program pe care nu trebuie sa-l ratezi.
Începe războiul împotriva kilogramelor în plus! Neby te ajută să slăbeşti în 6 săptămâni!
Detalii de înscriere şi participare găsiţi pe www.florinnebunu.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter