Reţeta de pizza care nu îngraşă recomandată de Florin Neby

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Vineri, 18 octombrie 2019, 15:45

Neby, antrenorul ce a inceput şi a testat programul Become Fit cu Andreea Ibacka, a reuşit marea performanţă de a modela corpul a 20 de persoane, în numai o lună şi jumătate. Pe lângă sport, el a recomandat cursanţilor şi o alimentaţie sănătoasă. Pizza care nu îngraşă face parte din meniu! Iată reţeta!

Reţeta de pizza a la Neby care nu îngraşă

În urma a 2 antrenamente pe săptămână şi a unui program alimentar foarte bine pus la punct, Neby a reuşit să elimine sute de centimetri de grăsime de pe corpul participanţilor, cu vârste cuprinse între 21 şi 58 de ani.„Mă bucur că am reuşit să educ în această perioadă foarte scurtă de timp mentalitatea acestor persoane care au râs, au bombănit, s-au enervat şi au continuat, iar în final au realizat cu toţii că nu s-a întâmplat altceva decât că s-a format o echipă, aspect de care eu m-am folosit să îi ajut să-şi realizeze obiectivele.Rezultatele au fost neaşteptate pentru ei, lucru ce a făcut să îşi dorească să vină şi la următorul program” ne-a spus Neby.
Reţeta de pizza care nu îngraşă recomandată de Florin Neby

Printre reţetele din meniul propus de Neby există şi o pizza specială, cu puţine calorii, dar foarte delicioasă! „Am povestit mult despre acest preparat. Este varianta mea de pizza pentru cei ce, cateodată, vor să-şi anuleze pofta pentru această „tentaţie”, fără însă a acumula foarte multe calorii. Ingrediente: lipie integrală, roşii, brânză slabă, ardei, ceapă, oregano şi tarhon. Se unge tava de cuptor cu o bucată de unt şi lipia cu tot cu conţinut se lasă 20-25 de minute la o temperatură sub 150 de grade.Rezultatul, cel din poză!”. Cum vi se pare?
Reţeta de pizza care nu îngraşă recomandată de Florin Neby
De asemenea, l-am întrebat dacă succesul acestui program îl va motiva să mai continue şi cu alte proiecte de asemenea anvergură, Neby ne-a mărturisit: „Feedback-ul foarte bun al acestui program m-a făcut deja să concep un altul ce va începe în data de 15 mai şi se va desfăşura în parc, de unde şi denumirea lui de Park Training, iar în ceea ce priveşte un nou Become Fit, pregătesc deja o mare surpriză la toamnă„.

Florin Neby are în spate mai bine de 20 de ani de experienţă în gimnastica de performanţă ,unde este multiplu campion mondial şi european, dar şi Maestru Emerit al Sportului. A lucrat cu mai multe vedete din România, iar pregătirea sa îl califică drept cel mai bun modelator corporal în fitness de la noi.

Iată cum poți face acasă cel mai bun aluat de pizza clasic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter