Florin Neby: Slăbeşte 10 kilograme în 6 săptămâni cu programul Become Fit!

De Diana Sorescu, pe

Florin Neby este fondatorul programului Become Fit, un concept unic ce durează 6 săptămâni şi are rezultate spectaculoase! Raluca, una dintre participante, a slăbit 10 kilograme în 6 săptămâni, fără să se îmfometeze! Află cum!

Testimoniale Become Fit

20 de persoane s-au înscris în prima ediţie a programului Become Fit by Neby. Pe parcursul a 6 săptămâni, cu 2 şedinţe de sport pe săptămână alături de Florin şi alimentaţie sănătoasă, recomandată tot de Neby, cursanţii au reuşit să dea jos, cumulat, sute de kilograme şi zeci de centimetri în circumferinţă.

Raluca este doar un exemplu: tânăra a slăbit 10 kilograme şi se simte minunat! În toată această perioada nu s-a înfometat, ba chiar a mâncat multe preparate delicioase, toate prescrise cu mare atenţie de Neby!
Florin Neby: Slăbeşte 10 kilograme în 6 săptămâni cu programul Become Fit!

Cele 20 de persoane care au participat s-au declarat încântate de rezultate, iar la final, în semn de recunoştinţă, au imprimat tricouri cu chipul lui Florin, pe care le-au purtat la ultima clasă ţinută împreună din program. Mai jos, testimonialele lor!

Florin Neby vă aşteaptă acum la Park Training, un nou proiect ce se va desfăşura, aşa cum îi spune şi numele, în parc! Locaţia este parcul Herăstrău, iar prima şedinţă este pe 15 mai! Detalii şi înscrie la office@florinnebunu.ro
Florin Neby: Slăbeşte 10 kilograme în 6 săptămâni cu programul Become Fit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter