5 secrete de dietă ca să slăbeşti rapid

De Unica.ro, pe

Cele mai multe persoane vor o scădere rapidă în greutate, dar în acelaşi timp fără ca efectele slabirii (iar aici mă refer la aspectul de piele lăsată) să se vadă pe corpul lor, iar întrebarea finala ar fi: ce poţi face ca să slăbeşti rapid fără să-ţi compromiţi sănătatea şi corpul?

Primul pas în dieta de slăbit: alcoolul

Când îţi doreşti să slăbeşti iar motivaţia ta depăşeşte capacitatea oricarui om de a rezista tentaţiilor, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să renunţi la caloriile goale pe care le găsim în alcool. Oricât de mult ţi-ai dori să te detaşezi de stresul zilnic la un pahar cu prietenii sau seara când ajungi să  te relaxezi cu un pahar de vin, acela nu face altceva decât să-ţi întrerupă ţie abilitatea organismului de a arde “combustibilul” pe care îl iei din alimente, carbohidraţi, proteine şi grăsimi.Cu ajutorul alcoolului nu vei face altceva decât să reţii în organism toate caloriile ce se vor depune pe organe sau în zonele mai puţin active ale corpului (abdomenul, fesierii) şi nu numai, cu alte cuvinte favorizează creşterea în greutate.

Sportul, esenţial ca să slăbeşti

 
Sportul nu poate lipsi din această ecuaţie, iar în loc să te înfometezi pentru a obţine slăbirea pe care ţi-o doreşti, sfatul meu este să începi să faci mişcare, în prima faza să diversifici cât mai mult în ceea ce priveşte tipul de mişcare (alergări in parc, ore de aerobic, antrenament în sala de fitness, urcări pe munte, mers cu bicicleta minim 2 ore) iar după o perioadă de o luna de zile când deja printr-o alimentaţie corectă şi aceste activităţi diverse vei incepe să vezi rezultate, atunci să încerci alături de un un antrenor să-ţi stabilesti un program de antrenament care să-ţi ducă obiectivul la îndeplinire.

Cum să slăbeşti cu ceai verde

Când mă gândesc la ceai, în cazul nostru este de preferat cel verde fiind foarte cunoscut ca şi ajutor la o cură de slăbire.În principiu, acesta este o băutură cu zero calorii, ce este folosit pe post de diuretic eliminând apa din corp într-un ritm accelerat, lucru ce va duce la un consum mai mare de apă a persoanei în cauză.Pe lângă faptul că oxidează grăsimea, acesta reglează totodată tranzitul intestinal. Încearcă pe cât poţi să înlocuieşti pe timpul dietei cafeaua cu ceaiul verde. Acesta, pe lângă beneficiile aduse inimii, îmbunătăţeşte starea generală de sănătate, reglează tensiunea, dar şi LDL (colesterolul rău).Vreau totuşi să subliniez faptul că ceaiul verde nu este un miracol de slăbit, dar ajută.

Cum să slăbeşti cu fructe şi legume

5 secrete de dietă ca să slăbeşti rapid

Pentru a stimula mai mult efortul tău de a slabi ai nevoie de alimente ce te pot ajuta în acest proces, bineînţeles bogate in fibre, precum mere, broccoli, salată,castraveţi şi ţelină, acestea fiind doar o parte. Pe langa aportul de fibre şi vitamine, fructele vin şi cu aport foarte mare de apă, fiind un alt element esenţial în procesul de slabire, iar simplul fapt că au o abundenţă de apă, acestea îţi pot satisface senzaţia de foame cu mult mai puţine calorii decât o fac burgerii sau cartofii prăjiţi şi spun asta pentru că de multe ori, deşi poate organismul este doar într-o stare de deshidratare şi are nevoie doar de apă, noi ne punem la masă şi mâncăm crezând că de fapt ne este foame.

În dieta de slăbit, nu sări peste micul dejun

Ştiu că deja eşti plictisită de cuvintele “masa de dimineaţă este foarte importantă” dar pentru a obţine slăbirea eficientă despre care vorbim în aceast articol, pentru a-ţi păstra sănătatea, trebuie să o mai spun o dată. Masa de dimineaţă este atât de importantă pentru că reglează alimentaţia şi cantitatea de calorii pe tot parcursul zilei. Să te trezeşti cu 15 minute mai devreme să-ţi prepari un ou lângă două felii de pâine integrală, eventual şi să-ţi iei doua kiwi cu tine pe care sa le mananci la 2, 3 ore, toate astea până la masa de prânz, nu cred ca este un mare efort!
Încearcă în acest proces de slăbire să adaugi şi metode de relaxare, cum ar fi masajul, sauna, înnotul pentru a ajuta pielea să nu se deterioreze.
Respectă-ţi corpul printr-o alimentaţie sănătoasă şi sport, asta ca şi el la rândul lui să te respecte cu un randament maxim în viaţa de zi cu zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter