Dietă Oz: Slăbeşte 5 kilograme până la Paşte!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Jennifer Lopez sau Heidi Klum sunt două dintre vedetele care au urmat principiile dietei despre care vom discuta astăzi. Este simplu de urmat şi, mai important de atât, are rezultate garantate.
Dieta Lemon, aşa cum mai este ea folosită, are efecte pe mai multe planuri. Te ajută să scapi de surplusul de greutate, te ajută să ai mai multă vitalitate, asigură eliminarea toxinelor şi îţi îmbunătăţeşte circulaţia.
În plus, este o dietă de 7 zile, numai bine până la Paşte când cu toatele ne dorim să fim suple şi pline de viaţă.

Iată ce trebuie să faci ca să-ţi atingi targetul.
În primul rând, nu uita că în fiecare zi trebuie să consumi cât mai multă limonadă. Primul pahar… dimineaţa, înainte de micul-dejun.

Ziua 1

Ţinta din prima zi de dietă este să consumi cât mai multă limonadă. Combinaţia dintre apă şi lămâie este o adevărată bombă împotriva toxinelor din organism şi, în plus, specialiştii susţin că suprimă pofta de mâncare. Aşadar, luni încearcă să bei cât mai multă apă cu lămâie şi mănâncă cât mai uşor, de preferat foarte multe legume cu calorii negative. Atenţie la fructe. Cel mai bine ar fi să alegi mere Golden şi kiwi.

Ziua 2

În această zi ar trebui să te foloseşti de puterea de ardere a grăsimilor pe care o are vitamina C. Pe lângă cea pe care o găseşti în limonada cea de toate zilele, specialistul te sfătuieşte să o cauţi şi în legumele şi fructele proaspete. Asigură-te că vei consuma pe tot parcursul zile 5 porţi de legume şi fructe bogate în vitamina C. Obligatoriu este să respecţi intervalul de 3 ore între mese. Salata verde, varza albă, coacăzele, grepfruit, portocale, conooidă, lobodă, spanac, gulie, căpşuni, fragi, lămâi, varză verde, ardei verde, păpădie, urzici, mărar, ardei roşu, măceşele sunt numai o parte dintre legumele şi fructele cu cel mai mare conţinut de Vitamina C.

Ziua 3

Ţinta din această zi este să-ţi reglezi cantitatea de zahăr din sânge, care are un rol decisiv în succesul procesului tău de scădere în greutate. Dacă valoarea nu este una normală, cu siguranţă că vei avea poftă de mâncare mult mai acută şi tot ce vei consuma se va transforma în grăsime. Pentru început foloseşte sucul de lămâie ca şi condiment în felurile de mâncare pe care le găteşti. În plus, pentru a controla cât mai bine nivelul de zahăr din sânge nu sări peste micul-dejun, mănâncă proteine, respectă intervalele regulate de timp şi consumă produse bogate în fibre.

Ziua 4

Meniul din această zi se orientează pe consumul de carbohidraţi şi pe eliminarea celui de zahăr. Alege seminţele, nucile, migdalele în locul fructelor, care au un continut destul de mare de zahăr şi care stimulează producţia de insulină. Consumă pâine integrală, biscuiţi de ovăz sau orez expandat simplu.

Ziua 5

În această zi specialiştii îţi propun să consumi cât mai multe grăsimi bune. Este cunoscut faptul că nu trebuie să renunţi complet la grăsimi, aşa cum multe diete recomandă. Secretul este să le înlocuieşti pe cele nocive cu grăsimile bune. Bunăoară, în loc să consumi lactate, unt sau carne, poţi încerca să-ţi creezi un meniu în care să incluzi peştele, migdalele, nucile, seminţele sau uleiul de măsline.

Ziua 6

În această zi consumă cât mai multe cereale şi alimente intgrale. Ele sunt bogate în fibre, vitamine şi minerale, ajută la reducerea numărului de kilograme, dar şi la susţinerea organismului în timpul unei diete. Pe lângă acestea, trebuie să consumi supe de legume sau piureuri de legume.

Ziua 7

Ultima zi din dietă se concentrează asupra sistemului digestiv. O digestie proastă, privează organismul de substanţele nutritive esenţiale pentru metabolism şi pierderea în greutate. Înainte de toate, mestecă încet fiecare înghiţitură de mâncare – acesta este un lucru obligatoriu, de altfel, în viaţa de zi cu zi, mănâncă cu moderaţie, ştii bine că regula spune că nu trebuie să te ridici sătul de la masă.
Câteva reguli de bază pentru un stil de viaţă sănătos:
Mănâncă la ore fixe sau în faţa televizorului, nu vorbi la telefon în timp ce eşti la masă, practică sport în mod regulat şi ai grijă ce consumi când eşti obosită, fie fizic sau psihic.
Vezi planul lui dr. Oz ca să slăbeşti în timp ce dormi!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter