Dieta dr. Oz pentru pofticioase: 4 idei ca să slăbeşti mâncând mai mult

De Erika Chivu, pe

Majoritatea dietelor sunt greu de ţinut pentru că necesită înfometare. Dr. Oz îţi spune cum poţi să slăbeşti fără să mănânci mai puţin ca de obicei.
Poţi slăbi fără să suferi de foame dacă înveţi ce să adaugi în mâncărurile tale preferate. Secretul constă în folosirea legumelor. Dr. Oz îţi dă câteva idei utile.
Cu ajutorul legumelor poţi „lungi” mâncărurile preferate, astfel încât să mănânci mai mult, dar cu mai puţine calorii.
1. Salate cu alimentele tale preferate. Ai mânca o pulpă de pui la grătar? Sau poate câteva felii de brânză telemea? Orice ai pofti, se poate adăuga într-o salată mare de legume. Astfel te bucuri de alimentul tău preferat, dar pe lângă el mănânci şi multe legume care te ajută să te saturi.
2. Conopida în paste. Conopida este foarte sănătoasă şi are un gust bun, care se confundă cu cel al pastelor. Adaugă conopida fiartă în farfuria cu paste, apoi pune sosul peste. Merge şi în macaroanele cu brânză.
3. Senviş cu legume. Poţi să te bucuri de un senviş delicios şi săţios dacă adaugi câteva straturi de legume pe lângă felia de brânză sau carne. Încearcă felii de roşii, castraveţi, vânătă, frunze de salată verde. În mod asemănător poţi prepara o şaorma delicioasă dintr-o lipie, cubuleţe de carne şi brânză plus multe legume.
4. Bânză de vaci cu legume. Brânza proaspătă, urda sau amestecul de tip „Făgăraş” sunt dietetice, dar nu foarte săţioase. Ca să mănânci mai mult la o masă de brânzeturi, adaugă în brânză legumele tale preferate tăiate cubuleţe. Poţi încerca d ela roşii, castraveţi, până la boabe de mazăre, morcov sau păstăi de fasole fierte.
Foto: Thinkstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter