Cum se ține „dieta omului sărac”. Mihaela Bilic: „Slăbești 30 kg în trei luni”

De Unica.ro, pe

Vara se apropie cu pași repezi, iar acum este momentul perfect pentru a scăpa de acele câteva kilograme pentru a arăta impecabil în costumul de baie. Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că putem slăbi ușor și rapid folosindu-ne de un preparat nu foarte costisitor, dar hrănitor și plin de nutrienții de care avem nevoie. Este vorba despre ciorbă.

Bilic a explicat că dacă timp de trei luni se pot pierde până la 30 de kilograme consumând doar două ciorbe pe zi, la prânz și cină, și o cafea cu lapte de dimineață. Nutriționistul numește această metodă de slăbire “dieta omului sărac” și o recomandă ca fiind mai sănătoasă decât alte diete pe bază de proteine sau decât apelarea la o operație de micșorare a stomacului.

Citeşte şi: Cum prepară Mirela Vaida cea mai gustoasă ciorbă cu 100 de perișoare

“Dacă mâncai înainte în mod normal, eu zic că slăbeşti cu dieta omului sărac, în trei luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.

Citeşte şi: Delicioasă, dietetică și plină de vitamine: Ciorbă de verdețuri de sezon, rețeta Sandei Marin

100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni”, a explicat Mihaela Bilic, la emisiunea “Marius Tucă Show” .

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter