Cori Grămescu: Braţe frumos conturate cu TaeBo!

De Unica.ro, pe

Una dintre cele mai solicitante tehnici de antrenament este TaeBo, o combinaţie de arte marţiale, aerobic, box şi paşi de dans. Anca a dezvoltat în orele sale un antrenament special creat pentru clientele noastre, bazat pe mişcări gratioase şi feminine, cu un nivel ridicat de intensitate, pentru cele mai bune rezultate în slăbire şi tonifiere.
Ea a combinat elementele de forţă şi rezistenţă cu paşi de dans şi tehnici din artele marţiale, într-un antrenament solicitant,  care dezvoltă rezistenţa, îmbunătăţeşte tonusul muscular şi coordonarea.
Exerciţiile pentru braţe create de Anca au rezultate rapide, îţi tonifiază şi alungesc muşchii şi îmbunătăţesc flexibilitatea.
În plus, orele de TaeBo sunt pline de energie si te ajută să elimini tot stresul acumulat peste zi!

Din pozitie de genuflexiune uşoară, strânge pumnul şi încordează braţele. Cu mâna dreaptă ţii garda, stânga loveşte la nivelul umărului. Încordează abdomenul, retrage mâna stângă şi loveşti cu cotul drept. Mişcările sunt rapide şi muşchii permanent încordaţi. Expiră pe fiecare lovitură. Pentru cele mai bune rezultate  trebuie să execuţi 3 seturi a câte 8 repetări rapide pentru fiecare braţ.

Când poţi veni la TaeBO la Lady Fit?
Verifică orarul!
Cori Grămescu

Master Trainer Ultimate Pilates
www.ladyfit.ro!

Mai multe informatii direct de pe blogul lui Cori Grămescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter