O tânără a slăbit 44 kilograme ridicând greutăți FOTO

De Oana Savin, pe
O tânără de 28 de ani a reușit să slăbească 44 kilograme ridicând greutăți. De aici a fost doar un pas până la marea transformare din prezent.

Sian Ryan avea 24 de ani când iubitul ei a părăsit-o în timpul a ceea ce trebuia să fie un weekend romantic.

Cu inima frântă și aflată în șoc, Sian s-a târât la sala de forță pentru a nu sta acasă tristă.

După doi ani, tânăra a reușit să slăbească 44 de kilograme și a devenit antrenor personal.

Cel mai mult am avut 120 de kilograme și purtam mărimea 26. La început am mers la o sală de forță deschisă noaptea pentru ca nimeni să nu mă vadă. Aveam nevoie de ceva care să mă scoată din casă”, a mărturisit Syan pentru Cosmopolitan UK.

La început a încercat să alerge pe bandă, gândindu-se că așa ar putea scăpa de kilogramele în plus, dar nu i-a plăcut și nu a funcționat. Încet a realizat că dacă face ceva ce îi place atunci va deveni mai sănătoasă. Iar pentru Sian au funcționat greutățile.

 

View this post on Instagram

 

Going from a size 26 ➡️ size 10/12 (skirt edition). Here’s the funny thing, I absolutely loved that skirt on the left, it was a custom made tulle skirt that cost me over £100 and in this photo I’d had it taken in too.. But comparing photos you can see how unhappy and uncomfortable I was in myself, even with clothes I loved. Such a big difference between the two photos and not just my weight.. My face changed.. I am genuinely happy and it shows. ✨ ✨ #mfp #sw #swuk #fitness #health #workout #diet #weightloss #fit #fitfam #fitspo #healthy #fatloss #getfit #motivation • • Www.sianliftsweights.com • • #weightlossjourney #transformation #beforeandafter #crushfit #xxfitness #girlswholift #personaltrainer #girlswhosquat #girlswhodeadlift #cleaneating #macros #protein #fitnessblogger #SLW 💕

A post shared by Sian (@sianliftsweights) on

M-am aruncat cu capul înainte și am început să mă simt mult mai bine. Nu mă mai gândeam la fostul meu iubit, doar deveneam mai puternică și mai bună”, a explicat tânăra.

Ridicarea de greutăți mi-a schimbat complet modul de a gândi. M-am îndrăgostit de acest lucru. Gândul că devin mai puternică, mai încrezătoare și că mă simt mai bine în pielea mea a fost unul extraordinar. Am început să mă concentrez mai puțin pe slăbit, deși asta se întâmpla. M-am concentrat pe a deveni mai puternică”, a povestit Sian.

De asemenea, fata a făcut și alte schimbări în viața și dieta sa.

„Încercam să slăbesc de ani de zile. S-a întâmplat doar în momentul în care am descoperit greutățile”, a dezvăluit ea.

Tânăra a început să numere macronutrienții din alimente, iar acest lucru i-a permis să consume tot ce și-a dorit, dar cu moderație. Dacă în trecut mânca des în oraș, acum Sian își pregătește mesele acasă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter