Cum slăbesc vedetele de la Hollywood după naştere

De Erika Chivu, pe

Este cunoscut faptul că noile mămici se confruntă cu o provocare emoţională şi fizică după ce procesul de sarcină şi naştere a luat sfârşit. Pentru mămicile celebre totul pare a fi mult mai uşor. Iată secretele prin care slăbesc vedetele după naştere.

Cele mai invidiate vedete care au copii

Conform unui studiu realizat de Syneron, producătorul VelaShape, 54% dintre proaspetele mămici sunt invidioase pe vedetele de la Hollywood care arată perfect imediat după naştere, aparent fără a depune vreun efort.
Cea mai admirată mămică celebră este actriţa Reese Witherspoon, care a născut în septembrie 2012, iar câteva luni mai târziu arăta splendid pe covorul roşu.
În fruntea listei cu cele mai invidiate mămici se mai află Angelina Jolie, Jennifer Garner, Jennifer Lopez, Demi Moore şi Catherine Zeta Jones.

Abdomenul, sursă de complexe pentru mămici

Majoritatea mamelor care au luat parte la studiu au recunoscut că se gândesc zilnic la corpul lor şi la schimbările produse de sarcină şi naştere. 71% dintre respondente s-au plâns că nu se mai simt la fel de atrăgătoare ca înainte, iar 88% au spus că au reuşit să piardă câteva kilograme în plus, dar nu au mai revenit la forma fizică anterioară.
Zona cea mai problematică – atât petru femei cât şi pentru partenerii de viaţă chestionaţi – a fost abdomenul care de obicei este ascuns sub pulovere şi hanorace largi. De altfel, opţunile vestimentare se schimbă radical – de la bikini la costum de baie întreg, de la blugi skinny la pantaloni de trening largi, etc.

Cum se schimbă viaţa sexuală după naştere

Din cauza complexelor, viaţa sexuală a tinerelor mămici are de suferit. 68% din femeile care au participat la studiul Syneron au spus că nu mai au o viaţă sexuală la fel de satisfăcătoare ca înainte. Culmea este că femeile sunt mai dure cu propriul corp decât partenerii lor. Aceştia nu sunt atât de afectaţi de schimbare pe cât cred soţiile lor şi declară că încă mai sunt atraşi de corpul lor.

Care e secretul vedetelor care au născut

Într-un alt studiu recent desfăşurat pe femeile care au născut de curând, Dr. Marc Winter, un ginecolog din SUA, a testat VelaShape, un dispozitiv revoluţionar care poate reduce circumferinţa abdomenului şi celulita. Printr-o combinaţie de căldură, masaj şi aspiraţie, acesta îmbunătăţeşte textura pielii şi micşorează circumferinţa taliei, şoldurilor şi coapselor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter