Mama Antoniei, Denise Iacobescu, apariție de excepție la 53 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:23

Recent, mama Antoniei (31 de ani), Denise Iacobescu (53 de ani), i s-a alăturat artistei într-o campanie pentru un brand românesc de bijuterii. Alături de fotografia publicată cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Antonia a scris: „Te iubesc până la lună și înapoi”.

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, apariție de excepție la 53 de ani

„Sunteți atât de frumoase! 🔥❤️🌹; Gemene 😍;  Ce tablou frumos ❤️❤️; La mulți ani sănătoși și fericiți. Semănați perfect 😘🌹 Frumusețea se moștenește ❤️ Woow, superbe sunteți ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

În octombrie 2020, pe contul personal de Instagram, mama Antoniei scria: „Daaa! Cu un pic de păr alb … cu „ceva” burtică … dar sunt fericită. 😜 Prefer să fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea, 53 de ani, decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani. Fii fericit cu tine însuți, dar nu te delăsa! 😉💪 Pentru totdeauna tânără în inima mea”.

Mai multe imagini cu Denise găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Antonia este și ea, la rândul ei, mamă. Solista are o fiică și doi fii, Maya (10 ani), Dominic (6 ani) și, respectiv, Akim (4 ani). Maya este fiica artistei din primul său mariaj cu Vincenzo Castellano, iar Dominic și Akim sunt fii săi din actuala relație cu solistul Alex Velea (36 de ani). Cei doi formează un cuplu de 8 ani și jumătate.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Tatăl adoptiv al Antoniei, Mihail Iacobescu, și mama ei Denise s-au căsătorit în anul 1991. Atunci, Antonia era deja în vârstă de 2 ani. Mihail a lucrat un timp în cadrul Circului de Stat, iar la 23 de ani, a ales să plece în America.

Atunci, Antonia era în vârstă de 5 ani. Mihail și Denise s-au separat în 2004 și au divorțat în 2005. Mihail s-a recăsătorit, iar Antonia are și o surioară mai mică, Alessia, la care ține foarte mult și cu care copiii ei se înțeleg foarte bine.

De ce au revenit Antonia și mama ei în România? 

În trecut, mama Antoniei a format un cuplu cu un bărbat de origine americană. Denise ar fi pus capăt relației, lucru care l-a determinat pe bărbat să recurgă la un gest extrem de josnic.

Rănit, bărbatul a denunțat-o pe Denise, care ar fi lucrat pe teritoriul Statelor Unite fără a avea toate actele necesare. La începutul anilor 2000, mama Antoniei se afla în Las Vegas.

Acolo, Denise lucra într-un salon de cosmetică. Deși credeau că vor rămâne în America pentru tot restul vieții, cele două s-au întors în România când Antonia avea 18 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Locuiește de 7 ani în Germania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter