Dieta cu oţet de mere. Slăbeşti 2,5 kilograme în 5 zile

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 16:10

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, dieta cu oţet de mere este cea mai bună metodă. Secretul stă într-o băutură pe care o vei prepara în casă şi în mâncărurile delicioase care ard grăsimile.
Beneficiile oţetului de mere sunt cunoscute în toate colţurile lumii: frânează pofta de mâncare, stimulează metabolismul şi digestia, ajută rinichii la eliminarea toxinelor şi intensifică arderea grăsimilor. Ceea ce e mai puţin cunoscut este că, dacă este combinat cu alimentele potrivite, îşi dublează efectul.

Băutura care te slăbeşte

Prepară următorul amestec pe care îl vei bea în fiecare zi de dietă: pune o linguriţă de ceai Oolong la 300 ml de apă fierbinte şi lasă 5 minute la infuzat. Adaugă 200 ml suc de morcovi, o linguriţă de miere şi două linguri de oţet de mere şi amestecă bine. Vor rezulta două pahare de băutură, cât pentru o zi. Aceasta se bea în două reprize, înainte de micul dejun şi de cină. Dimineaţa se bea cald, iar seara se bea rece, pentru a bloca asimilarea grăsimilor. în afară de acest amestec trebuie să mai bei un litru şi jumătate de apă minerală.

Cu ce combini oţetul de mere

Cu mazăre > Mazărea conţine o combinaţie inedită de elemente nutritive. Datorită amestecului de vitamine B1, B2, B6 şi C, dar şi prezenţei saponinelor, poate debloca procesul de ardere a grăsimilor. Mazărea influenţează în mod pozitiv nivelul colesterolului din organism, iar 100 g conţin doar 80 kcal.
Cu mere. Conţinutul ridicat de pectină şi de vitamina C din mere împiedică asimilarea grăsimilor şi asigură, în acelaşi timp, arderea caloriilor în exces. Succesul e şi mai mare când sunt combinate cu oţet de mere.

Cu ceai Oolong. Acest sortiment de ceai este mai parfumat şi mai bogat în teină decât ceaiurile verzi. Frunzele sale au efect antioxidant şi determină arderea rapidă a grăsimilor. De asemenea, conţine enzime care fac ca o parte din grăsimile acumulate prin alimentaţie să fie eliminate fără a fi digerate.

Cum procedezi

În fiecare zi ai parte de un mic dejun la alegere, prânz, cină şi o gustare delicioasă între mese. Pentru fiecare zi de dietă ai câte o propunere pentru masa principală, pe care va trebui să o împarţi astfel încât să-ţi ajungă şi la prânz, şi seara. Nu uita de băutura cu oţet de mere, care are un rol esenţial.
Gustări între mese
– 125 g iaurt semidegresat
– 40 g brânză feta şi un castravete
– un măr şi o portocală
– un măr ras şi un morcov ras, amestecate cu jumătate de linguriţă de miere şi o linguriţă zeamă de lămâie
– 100 g brânză de vaci degresată.

Mic dejun la alegere

Varianta 1
Un măr şi o portocală, curăţate, tăiate mărunt şi amestecate cu 4 linguri de cereale şi 125 ml lapte.
Varianta 2
O felie de pâine neagră cu 50 g brânză de vaci degresată, amestecată cu scorţişoară şi o jumătate de linguriţă de zahăr şi un măr mic tăiat felii.
Varianta 3
O felie de pâine neagră cu 30 g piept de pui şi o roşie.
Varianta 4
O felie de pâine neagră prăjită, unsă cu puţin unt şi servită cu o felie subţire de şuncă presată.
Varianta 5
150 g brânză de vaci degresată, o ridiche de lună şi un măr mare tăiat felii.

La micul dejun poţi bea şi ceai de plante sau cafea, fără zahăr şi cu lapte semidegresat. Evită băuturile carbogazoase.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter