Dieta: Noi reguli pentru a slăbi uşor!

De Unica.ro, pe

Vrei să scapi de kilogramele în plus, dar fără să treci prin corvoada renunţării la alimentele preferate? Urmează cea mai simplă şi sigură reţetă.
In ultima perioada, esti bombardata cu noi si noi idei despre tot felul de metode prezentate ca fiind revolutionare, diete sigure si testate care promit marea cu sarea si care, bineinteles, te scapa de nedoritele kilograme în plus.

Pentru ca vrei sa scapi cat mai repede de cifrele în plus, cel mai adesea esti dispusa sa faci orice, cazand astfel in prima si cea mai mare capcana: uiti ca exista si variante mai simple de a slabi, si care tin doar de felul in care iti organizezi programul de zi cu zi.
Bea un pahar cu apa inainte de masa
Doar simplul fapt de a bea apa ajuta organismul sa arda mai repede caloriile.
Cat despre cantitate, incearca sa bei cam cinci pahare de apa pe zi, primul fiind la circa 15 minute dupa ce te-ai trezit. Pregateste in fiecare seara cate un pahar de apa pe noptiera, pe care sa-l bei dimineata.
Printre multele beneficii, apa ajuta la buna functionare a digestiei si asigura senzatia de satietate. Adauga un strop de lamaie, daca nu-ti place gustul simplu al apei.
Citeşte continuarea pe avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter