(P) Ai auzit de Dieta lui Beyonce?

Această faimoasă dietă a fost prezentată publicului larg de catre Beyoncé Knowles care a folosit dieta pentru a slăbi rapid 9 kg pentru rolul din filmul Dreamgirls, film în care a interpretat-o pe Deena.
„In mod normal iti schimba machiajul sau hainele, dar eu am vrut sa merg putin mai departe.” a declarat Beyonce catre ChinaDaily. „Desi imi place sa mananc, era necesar sa slabesc repede pentru ca am filmat in doua ipostaze: 16 respectiv 36 de ani, la doar doua saptamani distanta.”

Beyoncé nu este singura care a urmat dieta Neera, vedete precum Angelina Jolie, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Demi Moore si Ashton Kutcher i-au urmat exemplul.

De ce ai nevoie pentru aceasta dieta?

Prepararea zilnica a bauturii Neera (2 litri)

Puneti intr-un recipient:

– 1,7 l apa pura;
– 150 ml sirop de palmier si de artar Neera
– 150 ml suc de la lamaia proaspat stoarsa;
– un varf de cutit de piper cayenne.

Detoxifierea Neera are mai multe variante insa cea mai populara este varianta de 10 zile.

Aceasta este varianta de baza a curei. Daca efectuati cura timp de 10 zile si mentineti astfel organismul in functia de curatare pe intreaga perioada, puteti obtine rezultate maxime. Pana cand ajungeti in a saptea zi, probabil o sa va simtiti atat de bine incat va fi usor sa continuati cateva zile in plus (continuarea pe o perioada mai lunga de 14 zile este recomandata doar alaturi de o atenta supraveghere medicala!).

Mai multe detalii despre aceasta dieta gasiti aici www.dietaneera.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter