Cum slăbeşte Victoria Beckham după naştere

De Erika Chivu, pe

Ai crede că după 4 naşteri, o femeie nu mai poate avea niciodată un corp de adolescentă. Ei bine, Victoria Beckham vrea să demonstreze că se poate. Iată ce dietă ţine.

Victoria Beckham s-a îngrăşat 10 kilograme

Chiar dacă a părut slabă ca întotdeauna pe tot parcursul celei de-a patra sarcini, Victoria Beckham s-a îngrăşat de fapt 10 kilograme. Numai că a ştiut cum să le ascundă. Acum, la aproape o lună după ce a născut-o pe Harper Seven, vedeta este hotărâtă să revină la greutatea iniţială şi la mărimea 0.

Prima ei apariţie în public după naştere va fi la Săptămâna Modei de la New York, eveniment care începe pe 8 septembrie, iar până atunci Victoria şi-a propus să arate iar ca un fotomodel. Între timp, se spune că s-a retras într-o vilă din Malibu, unde singura ei grijă este dieta şi exerciţiile.

Ce dietă ţine Victoria Beckham după naştere

Se pare că proaspăta mămică a ales o dietă foarte strictă, supranumită „Dieta celor cinci mâini” – nu ai voie să consumi decât cinci mâini de mâncare pe zi. Desigur, sunt interzise dulciurile, sucurile, pâinea şi tot ce îngraşă.

Victoria îşi începe ziua cu un mic dejun sănătos, constând într-o bucată minusculă de somon, iar la următoarele mese consumă porţii mici de sushi cu ton, omletă sau creveţi.

La cele cinci mese bogate în proteine şi grăsimi bune se adaugă gustări formate din legume crude, nuci şi fructe de goji. Victoria bea litri de apă zilnic şi a renunţat la sare.

La dieta începută la numai 5 zile de la naştere se adaugă un program de exerciţii creat special pentru tinerele mămici. Victoria nu are voie încă să facă abdomene sau exerciţii cardio istovitoare, însă nu se abţine de la exerciţii uşoare şi face zilnic 10 minute de Pilates.

Nu încape îndoială că Victoria va arăta trăsnet la Săptămâna Modei de la New York. Doar a reuşit şi după celelalte trei naşteri să slăbească atât de mult încât mulţi au crezut-o anorexică. Însă vedeta a declarat că a slăbit cu masaj anticelulitic, împachetări cu alge şi Pilates.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter