Dieta fulger: Topeşte 100 calorii în timp record

De Diana Zagrean, pe

Deşi nu este vorba propriu-zis de o dietă, ci mai degrabă de o serie de trucuri utile pentru ars calorii în timp record, iată recomandările noastre. Aceste exerciţii sunt simple, distractive şi se pot efectua într-un timp fulger. Topeşte 100 calorii în timp record şi mai ai timp şi de o îngheţată.
10 minute de mutat greutăţi
Nu te gândi la ridicat greutăţi la sală ci, mai degrabă, la cărat sacoşele cu cumpărături din hol în bucătărie sau mutatul ghivecelor mari cu flori din balcon, la răcoare, pe perioada caniculei dintre orele 12-16. Astfel reuşeşti să faci puţină treabă prin casă şi arzi si 100 de calorii fără să trebuiască să faci ceva special.
10 minute de joacă cu câinele
Bietul patruped suferă oricum de dor când eşti mai toată ziua plecată la serviciu sau la shopping. Dacă tot vrei să petreci câteva minute în care să îl fericeşti pe partenerul tău de viaţă necuvântător, ia o jucărie (minge, băţ sau găina din plastic) şi fuga în parc. Apuci să te bucuri de soare, de câine şi de privirile pe care, cu siguranţă le vei atrage. Orice femeie e sexy când se joacă cu un câţel drăguţ.

20 minute de spălat maşina

Cum n-a mai plouat de ceva timp şi praful se adună, n-ar strica să pui osul la treabă să arunci câteva găleţi peste capotă şi parbriz. Faci mişcare, te răcoreşti şi poţi să te prosteşti cu câteva prietene, pozând sexy, cu spumă pe tine. Arzi 100 de calorii, te distrezi, te bălăceşti, cum să zici nu la aşa ceva? În plus, dacă maşina nu e a ta, ai parte şi de multă recunoştinţă din partea proprietarului.
25 minute de shopping intensiv
Ştiu că sună incredibil, dar sesiunile intense de shopping înseamnă efort, nu glumă. Gândeşte-te numai câte sacoşe vei căra cu rochiţele şi pantofii la care visai încă de dinainte de salariu. În plus, cu câte magazine sunt pe la noi este foarte greu să nu alergi dintr-unul în altul. În mare, după 25 de minute de cumpărături, organismul tău va arde cel puţin 100 de calorii, depinde mult de cât de tare alergi de la un raft la altul.
15 minute de dansat în club
O altă activitate distractivă şi plăcută care arde calorii pe bandă este dansatul. Dar de ce să transpiri într-o sală de fitnes, când poţi să arzi calorii mutle într-o noapte de clubbing, cu prietenele cele mai bune? La fiecare 15 minute de dans unduitor arzi nu mai puţin de 100 de calorii şi gândeşte-te că nimeni nu dansează doar 15 minute când iese în club cu fetele. Deci da, poţi să-ţi iei cocktailul ăla dulce, o să arzi calorii la următoarea piesă mai antrenantă oricum.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter