Cele mai frecvente greșeli care te împiedică să slăbești

De Consuela Stratulat, pe

Dieta și exercițiile pot fi inutile, dacă încalci câteva reguli esențiale în cura de slăbire. Află ce faci greșit și cum poți scăpa mai repede de kilogramele în plus.
Ai un mic-dejun sărac în nutrienți. O felie pe pâine prăjită cu unt, mâncată în grabă în fiecare dimineață, nu îți aduce niciun beneficiu.  Un mic-dejun plin de proteine, însă, îți va reduce senzația de foame în timpul zilei.
Singurele exerciții fizice sunt cele cardio. Dacă îți lucrezi toți mușchii, vei arde caloriile mai repede și vei slăbi mai ușor.
Ridici greutăți ușoare. Dacă îți petreci timpul la sală, ridicând greutăți ușoare, nu te mira că nu scapi mai repede de kilogramele în plus. Studiile arată că mai puține exerciții cu greutăți mai mari te ajută să arzi caloriile mai repede decât mai multe exerciții făcute cu greutăți mai ușoare.
Nu mănânci înainte să mergi la sală. Studiile arată că femeile care au o masă bogată în proteine, înainte să facă 30 de minute de activitate fizică, ard caloriile mai repede decât cele care nu mănâncă.
Faci exerciții fizice pe cont propriu. Cercetătorii au demonstrat că oamenii care încearcă să piardă kilograme în grup au mai mult succes decât cei care lucrează singuri. Nu este nevoie să te alături unei mulțimi. Fă echipă cu prietenele tale sau cu rudele, pentru a slăbi mai repede.
Te stresezi. Oamenii care învață să îți țină în frâu anxietatea și problemele persoanel slăbesc mai repede. Este demonstrat științific!
Bei sucuri dietetice. Într-un studiu recent, s-a constatat că persoanele supra-ponderale și obeze, care au trecut la băuturi dietetice, au consumat aceeași cantitate de calorii ca cele care au băut sucuri normale. Apa este opțiunea cea mai bună!
Renunți la desert, dar mănânci pâine. Mai bine renunți la pâine și te răsfeți cu o prăjitură! Corpul tău va simți nevoia de dulciuri și ai putea ceda în fața pachetului de biscuiți chiar înainte de culcare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter