Ce mănâncă Meghan Markle la micul dejun

De Andreea Catrina, pe
Însărcinată în 6 luni, Meghan Marke (37 ani), soția Prințului Harry (34 ani), reușește să-și facă timp și pentru întâlnirile cu prietenii, pe lângă toate atribuțiile regale. Iar zilele trecute, unul dintre prietenii ei a dezvăluit ce mănâncă Ducesa de Sussex la micul dejun.

Într-o postare pe Instagram, make-up artistul Daniel Martin, bun prieten cu Meghan Markle, și cel care a machiat-o la nuntă, a dezvăluit că a luat micul dejun cu Ducesa de Sussex în week-end, la reședința ei și a Prințului Harry. Pasionată de gătit, Meghan i-a pregătit lui Daniel mic dejunul ei preferat, pâine prăjită cu pastă de avocado, ceai și brioșe cu ciocolată.

Prietenul lui Meghan a publicat și o fotografie cu mic dejunul regal, fotografie care a strâns rapid aproape 5.000 de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

Fotografia a fost însoțită de un mesaj de mulțumire – „Îți mulțumesc, Meghan, pentru că ai fost o gazdă perfectă week-end-ul acesta și pentru că încă ești zâna pâinii prăjite cu avocado„.

Toată lumea știe că înainte să devină soția Prințului Harry, Meghan scria rețete culinare și diverse sfaturi de lifestyle pe blogul ei, The Tig. Conform revistei People, aceasta a mărturisit, în trecut, că avocado este unul dintre alimentele ei preferate, încă din copilărie. „Sunt născută și crescută în Los Angeles, sunt ca orice altă fată din California care a crescut cu ideea că majoritatea problemelor în viață pot fi depășite fie cu yoga, fie cu câteva ore petrecute pe plajă, fie cu niște avocado„.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter