Catrinel Sandu s-a operat: „Pot să spun că mi-a salvat viața”

De Mădălina Manole, pe
Catrinel Sandu a revenit în România pentru o scurtă perioadă de timp, însă problemele de sănătate nu i-au dat pace și fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a ajuns la spital.

Catrinel Sandu a fost nevoită să se opereze de urgență săptămâna trecută în urma unei apendicite acute care îi putea pune în pericol viața. Vedeta se simțea rău și întocmai când se pregătea să plece înapoi în America durerile au devenit insuportabile: ”Luni am ajuns la medicul Teodor Dan Potecă. Domnul doctor a fost singurul care ade scoperit problema în urma unui consult amănunțit. După ce am făcut ecografie și am avut o discuție amănunțită, plus un control foarte bine efectuat, am descoperit că am apendicită acută ascunsă. Nu o găsea nimeni, însă domnul doctor a găsit-o și pot să spun că mi-a salvat viața, pentru că putea să explodeze oricând și puteam să fac septicemie. Chiar m-am întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă eram în avion?! Miercurea trecută m-am operat, iar acum la o săptămână de la intervenție, mă simt foarte bine datorită domnului doctor Potecă, căruia îi mulțumesc pentru toată grija” – a dezvăluit Catrinel Sandu pentru Click!

Dacă toată situația are și o parte pozitivă, atunci aceea este că îndrăgita Catrinel Sandu a slăbit vrând nevrând 4 kilograme în toată această perioadă.

Citește și – EXCLUSIV: FELI, însărcinată, în UNICA de august!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter