Care este adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

De Oana Savin, pe
Cu toate că în umră cu puțin timp unul din cei mai apropiați prieteni ai lui Michael Schumacher, Jean Todt, a declarat că fostul pilot de Formula 1 a ieșit din comă și nu vrea să mai apară în fața publicului, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Dezvăluirea privind starea de sănătate a lui Schumacher a fost făcută de un apropiat al fostului pilot pentru revista France Dimanche. Acesta susține că starea lui Michael nu este foarte bună.

Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce își dorește să vadă. Familia își imaginează că pentru el este bine atunci când are familia în jurul său, dar realitatea este una dureroasă”, a afirmat acesta.

Citește și: A murit Robbie din „Lazy Town”. Actorul Stefan Karl Stefansson avea 42 de ani

„Poate muri mâine, peste 10 ani, oricând. Nu vor ca restul oamenilor să-l mai vadă vreodată”, a explicat apropiatul lui Schumacher.

Cu trei săptămâni în urmă, Jean Todt afirma că fostul campion F1 vrea să își trăiască viața în liniște.

Michael este înconjurat de familia lui, de rudele lui. Mă simt binecuvântat că am acces constant atunci când vine vorba de starea lui de sănătate, dar aceasta reprezintă un lucru privat. Totuşi, e momentul să îl lăsăm pe Michael să îşi trăiască viaţa în linişte. Repet, e timpul să îl lăsăm să-şi trăiască viaţa în linişte„, declara Todt.

Citește și: Robin Thicke și April Love vor deveni părinți pentru a doua oară

Michael Schumacher (49 ani) a avut un grav accident la schi în decembrie 2013, suferind un traumatism cranian. El nu a mai reușit să revină la viața normală în ultimii cinci ani, fiind sub supraveghere medicală permanentă la domiciliul său din Elveția.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter