Antrenorul Ionuț Popa, în comă după ce a suferit un stop cardio-respirator

De Unica.ro, pe
Antrenorul Ionuț Popa este în comă la Spitalul Județean Arad, după ce marți seară a suferit un stop cardio-respirator. Fostul tehnician al echiăei UTA Arad, în vârstă de 67 de ani, a fost resuscitat de medici, după ce a fost adus cu ambulanța la secția UPU a Spitalului Județean Arad.

Problemele acestuia au început sezonul trecut când a fost nevoit să se retragă de pe banca tehnică a UTA, ultimul meci condus din postura de antrenor fiind pe data de 9 martie 2019.

Este în stare gravă. E în comă! A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a precizat o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad, citată de Special Arad.

Din primăvara anului trecut, din cauza unui accident vascular cerebral, Ionuț Popa urmează tratamente extrem de costisitoare.

S-a vorbit despre o semipareză facială, apoi a avut probleme cu vorbitul și nu și-a mai putut mișca un ochi. Cu toate că a fost consultat de mai mulți specialiști, nu primise un diagnostic exact.

Citește și: Bodo, solistul trupei Proconsul, a suferit un infarct. Cum se simte artistul

Când a aflat de problemele antrenorului, Gigi Becali a declarat că se va ocupa el de toate cheltuielile necesare tratamentului, însă nu a făcut nimic pentru a-l ajuta.

Am citit declarațiile domnului Becali și promisiunile făcute. S-a rămas doar la faza promisiunilor”, a afirmat fiica lui Ionuț Popa, Medamira.

În ultimele luni, apropiații familiei acestuia spuneau că „starea lui stagnează. Nu este nici mai bine și nici mai rău, dar e bine că nu a crescut tumoarea pe care o are la cap, care este inoperabilă”.

În cariera sa, în afară de UTA, Ionuț Popa fost antrenor la Metalul Ineu, Motorul Arad, Telecom Arad, West Petrom Pecica, FC Oradea, Jiul Petroşani, Poli Iaşi, CS Mioveni, Poli Iaşi, Național Sebiș, Șoimii Pâncota sau Poli Timișoara.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter