Imagini nemaivăzute cu Michael Schumacher, într-un documentar ce va apărea în septembrie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 14:41

Un documentar despre viața lui Michael Schumacher va fi lansat în data de 15 septembrie. În producția oferită de Netflix, fanii se vor putea bucura de interviuri în exclusivitate cu soția acestuia, Corinna Schumacher, precum și alți membri ai familiei. De asemenea, vor apărea imagini nemaivăzute cu campionul mondial de Formula 1.

În documentarul ce va fi lansat luna viitoate, la 30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în Formula 1, familia acestuia va împărtăși imagini ale legendei F1 ce nu au fost făcute publice niciodate.

De asemenea, vor putea fi urmărite interviuri în exclusivitate cu soţia pilotului, Corinna, cu cei doi copii ai lor, Gina şi Mick, care este la rândul său pilot de Formula 1, şi cu alte persoane apropiate (Jean Todt, Bernie Eccle) sau foşti competitori din automobilism (Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, David Coulthard), potrivit mirror.co.uk.

Interviuri în exclusivitate cu familia lui Michael Schumacher

Pentru a păstra sfera lui privată ca o sursă de vitalitate, Michael a separat întotdeauna cu rigoare şi constanţă viaţa privată de viaţa publică. Acest film vorbeşte despre ambele lumi. Este cadoul din partea familiei pentru un soţ şi un tată mult iubit, a declarat Sabine Kehm, managerul fostului pilot german.

Am simțit că este o persoană foarte specială. Cred că este pur și simplu foarte puternic mental. Extrem de puternic. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi, a mărturisit Corinna Schumacher în cadrul interviului.

Când mă uit la el mă gândesc: Vreau să fiu așa!, a dezvăluit și Mick Schumacher, care este la rândul său pilot de curse.

Michael Schumacher, considerat unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie, nu a mai apărut în public după accidentul de la ski din 2013, când a suferit o rana gravă la cap.

Deși multă lume se întreabă care mai este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, documentarul regizat de Vanessa Nocker, Hanns-Bruno Kammertons și Michael Wech nu se concentrează pe asta, ci asupra personalității pilotului german.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter