Michael Schumacher împlinește astăzi 53 de ani. Imagini de colecție cu fostul campion de Formula 1

De Unica.ro, pe

Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, împlinește astăzi, 3 ianuarie, vârsta de 53 de ani. Vă prezentăm în GALERIA FOTO câteva imagini de colecție cu cel care este considerat unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din toate timpurile.

În cei peste 20 de ani de carieră, Michael Schumacher a câștigat 7 titluri mondiale (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004), cinci dintre ele alături de Ferrari.

Pe 29 decembrie 2013, pilotul german a suferit un accident în timp ce se afla la schi, în staţiunea franceză Meribel. Acesta a avut un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, cu ale căror consecințe se confruntă și în ziua de azi. El este tratat în locuința sa din localitatea elveţiană Gland.

Citește și: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Mihaela Bilic: Cum ne revenim după excesele alimentare făcute de sărbători

Mesajul surprinzător pe care îl trimite o femeie supraponderală celor care îi critică greutatea

Fiul lui Michael Schumacher, primul an în Formula 1

Fiul lui, Mick Schumacher, a fost în 2020 campion în Formula 2. A debutat în Marele Circ cu echipa Haas, însă a încheiat sezonul pe locul 19, fără să obțină vreun punct. La finalul sezonului din 2021, Ferrari a anunțat că acesta va fi pilot de rezervă în sezonul din 2022 pentru echipa la care tatăl său a făcut istorie.

E nedrept ca eu și sora mea să fim nevoiți să renunțăm bucuriile pe care le trăiesc unii alături de părinții lor. Cred că eu și tata ne-am înțelege altfel acum pentru că vorbim o limbă similară, cea a automobilismului. Am avea mult mai multe de vorbit acum. La asta mă gândesc de cele mai multe ori. Și mă gândesc cât de tare ar fi. E cea mai mare dorință a mea. Aș da orice ca să trăiesc un asemenea moment. Da… orice!”, a mărturisit Mick, într-un documentar despre tatăl său.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter