Nick Cordero s-a trezit din comă

De Unica.ro, pe
Actorul canadian Nick Cordero s-a trezit din comă, a anunțat soția acestuia, Amanda Kloots.

Într-un video postat pe Instagram, Kloots a dezvăluit că soțul ei în vârstă de 41 de ani este conștient după ce a stat timp de mai mult de o lună la terapie intensivă din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu coronavirus.

„Nick, Tata, este treaz! Yay!”, a spus es în filmulețul în care apare alături de fiul lor de 11 luni, Elvis Eduardo.

„Am întrebat medicii azi: Putem spune că este treaz? Este treaz!”, a continuat ea, precizând că Nick încă se află în recuperare.

„Nick este atât de slăbit acum că până și închiderea și deschiderea ochilor îi consumă toată energia. Tata reușit”, a mai spus Amanda, citată de People.

De asemenea, într-o altă postare pe Instagram, Amanda a scris: „Nick este treaz! Este extrem de slăbit, atât de slăbit că nu își poate închide gura. Dar urmează comenzile și asta înseamnă că statusul lui mental revine. Este un drum lung, un drum foarte lung. Suntem pe drum spre #Coderocky”, a adăugat ea, făcând referire la termenul pe care cadrele medicale le folosesc pentru a descrie recuperarea completă  a pacienților infectați cu coronavirus.

Femeia a precizat că terapie fizică îl va ajuta pe Cordero să devină mai puternic.

Nick Cordero a suferit mai multe complicații după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Actorului i-a fost amputat piciorul drept, a suferit un stop cardiac din cauza unei infecții și a avut nevoie să fie resuscitat, a suferit două accidente vasculare cerebrale minore și a avut o infecție la plămâni.

„Dar el este un adevărat supererou. Mai avem un drum lung de parcurs. Dar el este acolo și totul pare să fie bine”, a afirmat Kloots.

Actorul de pe Broadway a fost internat în spital la sfârșitul lunii martie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Nick Cordero și soția lui, Amanda Kloots.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter