Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Interpretul este internat în spital la Arad

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 09 august 2021, 15:47

Benone Sinulescu (84 de ani) ar fi fost găsit inconștient în casă în cursul zilei de 8 iulie 2021. Soția artistului, Elena Sinulescu, a fost acuzată de fostul impresar al acestuia, Ionuț Pavel, că nu-l îngrijește corespunzător.

Potrivit Elenei Sinulescu, însă, interpretul nu a fost găsit inconștient în casă, ci a căzut și nu a dorit să fie dus la spital. La momentul acela, cântărețul a fost internat într-un centru paleativ.

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Interpretul este internat în spital la Arad

Ulterior, Benone Sinulescu a fost transferat la spital în Arad. „Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunică tot timpul. Este sub asistența medicilor, se ocupă specialiștii de starea sa. S-a făcut RMN.

Acum RMN-ul e supus analizelor unor mari specialiști din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soția sa”, a declarat profesorul Anton Hadăr.

„Am vorbit cu Leni aseară și a zis ca Nea Beni glumește cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru că el vrea să fie mereu plin de optimism”, a spus și interpretul de muzică populară Nicolae Datcu.

Citește și:

Momente grele pentru Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconștient în casă

Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Ce spune solista despre soția artistului

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu face acuzații grave la adresa soției artistului

„Cea mai mare problemă, de fapt asta cauzează starea aceasta a lui, este că o arteră care hrănește creierul este 80% astupată și o arteră coronară e aproape astupată. El trebuie operat de urgență”, declara fostul impresar al solistului cu o săptămână în urmă, în emisiunea La Măruță.

„Numai că, se încearcă de 24 de ore aducerea lui la Timișoara pentru a fi operat, dar, și este prima dată când o spun pentru că am încercat să o protejez, dar din clipa asta nu mai pot, soția dânsului se opune tuturor celor din acest departament de situații de urgență să fie dus la Timișoara”, continua atunci.

„Bolile sunt cauzate de faptul că el nu are o îngrijire așa cum trebuie. Când a ajuns la spitalul din Arad era total deshidratat, a trebuit să fie echilibrat electrolitic, iar după 3-4 ore, era deja pe picioare, ce poate să ne spună toată treaba asta?”, a încheiat.

Contactată de echipa emisiunii TV, soția artistului a declarat: „Îmi doresc discreție totală. Nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să-i respectăm suferința. Când va fi cazul și se va face mai bine, o să vorbiți chiar cu el.

Deocamdată nu dau nicio reacție la presă. Și-așa s-au dat informații eronate și eu nu mai doresc să intru în polemici, am alte preocupări. Mă interesează starea lui de sănătate și atât. Se simte mai bine, atât pot să vă spun”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter