A slăbit 125 de kilograme după ce a renunțat la un singur aliment. Transformarea ei e uluitoare! FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 februarie 2021, 17:24
Erika are 26 de ani și a reușit să slăbească 125 de kilograme renunțând la un singur aliment.

Tânăra ajunsese la 192 de kilograme când și-a dat seama că stilul ei de viață nu este deloc unul sănătos. Visa să aibă o viață normală, să meargă la shopping și în vacanțe alături de prietenii ei, însă kilogramele în plus o țineau captivă într-o rutină nesănătoasă.

Drept urmare, Erika s-a hotărât să slăbească. Pentru că știa ce trebuie să facă în acest sens, prima schimbare a fost să renunțe la un aliment pe care îl consuma în exces – sucul. Ajunsese să bea cel puțin două sticle mari, de 2 litri, de suc acidulat în fiecare zi.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Fata spune că nu i-a fost ușor să renunțe la acest viciu, dar în cele din urmă a reușit, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Odată cu sucurile, ea s-a lăsat ușor, ușor și de fast-food și a început să mănânce mai sănătos. A inclus în dieta ei fructe și legume proaspete, și kilogramele au început să dispară.

Stilul de viață mai sănătos, i-a permis să fie acceptată pentru operația de bypass, iar ultimele kilograme în plus le-a dat jos mai ușor, odată ce a făcut intervenția.

Acum ea cântărește 67 de kilograme, are o viață activă și e de nerecunoscut. Vezi mai multe imagini cu transformarea ei în galeria foto de mai sus!

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter