7 diete de o zi care dau rezultate

De Unica.ro, pe

Ai vrea să fii puţin mai slăbuţă, ca să încapi în fusta sau în pantalonii tăi preferaţi? Atunci este momentul să încerci o dietă rapidă cu care poţi slăbi un kilogram într-o singură zi. Alege-o pe cea care ţi se potriveşte!

Fulgi de ovăz si suc  730 kcal/zi

Ovăzul îţi dă energie si forţă, stabilizează glicemia si colesterolul. Sucurile de fructe naturale sunt o valoroasă sursă de vitamine, minerale si enzime, care cresc buna dispoziţie si întăresc organismul.

Ora 9

Se bea un pahar de 100 ml suc de portocale sau de grepfrut. Apoi se mănâncă 3 linguri de fulgi de ovăz, amestecate cu 200 ml lapte de cocos.

Ora 11

Se mănâncă un iaurt mic, amestecat cu trei linguri de fulgi de ovăz,

Orele 15, 15 si 17

La fiecare masă se consumă 300 ml suc natural de fructe (portocale, mere, pere, prune, grepfrut sau mandarine), în care se adaugă trei linguri de fulgi de ovăz. Fulgii se lasă întâi să se înmoaie.

Carne de pui 1000 kcal/zi

Dacă îţi place carnea de pui, astăzi va fi o zi în care vei avea parte de ea. Porţiile mari de proteine vor reusi să îţi potolească senzaţia de foame.

Ora 9

O felie de pâine neagră, jumătate de linguriţă de margarină si 50 g piept de pui fiert.

Ora 11

Un măr mediu.

Ora 13

Se face la grătar o pulpă de pui (fără piele) din care se va consuma doar jumătate, împreună cu o salată preparată din o salată verde, un castravete, două ridichi, o linguriţă de ulei si zeama de la o lămâie.
Ora 15

Un kiwi mare sau o portocală.

Ora 17

Se va consuma cealaltă jumătate din pulpa de pui, tot cu salată.
Ai voie să urmezi această cură si două zile consecutiv.

Mere    850 kca|/zi

Datorită conţinutului mare de pectină, merele îmbunătăţesc digestia si înlătură bacteriile vinovate pentru autointoxicarea organismului, care cauzează adesea probleme de piele.

Astăzi ai nevoie de 7 mere medii (de preferinţă din două sau trei sortimente diferite), 1 l suc natural de mere si oţet de mere. Dimineaţa se bea un pahar de apă minerală la temperatura camerei, în care se adaugă jumătate de linguriţă de miere si 1-2 linguri de oţet de mere. Oţetul de mere curăţă căile intestinale şi ajută la o digestie bună. Până seara se vor consuma, de preferinţă din două în două ore, câte un măr, fie crud, fie copt.Sucul de mere trebuie băut între reprizele când se consumă mere.

Ceai si lapte 875 kcal/zi

Dieta cu ceai si lapte a fost propusă de doctorul francez Jean Yves Peron-Autret si este foarte practică, deoarece nu necesită mari pregătiri.
Laptele nu este un lichid, o băutură, ci mai degrabă un aliment. De aceea trebuie să savurezi fiecare porţie de lapte ca pe o masă adevărată. Asta te va ajuta să ocolesti senzaţia de foame.
Consumă de-a lungul zilei un litru de lapte (3,5 %) si jumătate de litru lapte degresat, împărţit în 6-7 porţii, între acestea poţi bea un litru de ceai negru sau de apă minerală, după preferinţe.

Drojdie de bere si iaurt 1000 kcal/zi

Drojdia de bere, fulgii de grâu si iaurtul sunt considerate alimente minune, deoarece dau un plus de viaţă organismului si sunt foarte eficiente în dietă.

Ora 9

100 ml suc natural de grepfrut, de portocale sau de roşii se amestecă cu 1-2 linguriţe drojdie de bere şi se consumă cu 50 g pâine neagră şi 200 ml lapte degresat.

Ora 11

Consumă un iaurt cu conţinut scăzut de grăsimi, în care adaugi 2 linguri de fulgi de grâu.

Ora 13

La prânz poţi consuma 100 g carne de vită sau 150 carne de pui la grătar, cu o porţie de legume (conopidă, varză, salată, roşii) cu sos făcut din o lingură de iaurt, verdeaţă şi lămâie.

Ora 15

100 ml suc de roşii cu 2 linguriţe drojdie de bere.

Ora 17

150 g peşte la grătar cu o porţie de legume din cele menţionate mai sus. Înainte de a merge la culcare bea 200 ml lapte degresat. Această dietă poate fi ţinută şi două zile consecutiv.

Grepfrut si pepene 950 kcal/zi

Grepfrutul si pepenele sunt bogate în vitamina C si enzime, ajutând metabolismul. Substanţele conţinute de grepfrut împiedică depunerea grăsimilor si facilitează arderile.

Ora 9

Prepară o salată de fructe din un grepfrut şi un pepene galben de 300 g, tăiate mărunt.

Ora 11

200 ml suc de grepfrut.

Ora 13

100 ml suc de grepfrut, jumătate de grepfrut roşu cu două felii de pâine neagră.

Ora 15
200 ml suc de grepfrut.

Ora 17

100 g carne de vită la grătar, alături de o salată de fructe din 1 grepfrut şi 1 pepene galben tăiate mărunt. Această dietă poate fi urmată şi două zile consecutiv.

Lapte cu orez 900 kcal/zi

Laptele oferă organismului suficient calciu, iar orezul absoarbe surplusul de apă din ţesuturi, împreună asigurând o bună circulaţie a sângelui si o digestie bună.

Ora 9

300 ml lapte degresat, o felie de pâine neagră.

Ora 11

200 ml lapte degresat şi un kiwi.

Ora 13

În 300 ml lapte degresat se fierb 30 g orez. La sfârşit se adaugă un
pliculeţ de zahăr vani-lat şi scorţişoară.

Ora 15

200 ml lapte degresat şi o piersică.

Ora 17

Se fierb 30 g orez în 200 ml lapte degresat, cu un praf de sare şi un pliculeţ de zahăr vanilat. La sfârşit se presară puţină scorţişoară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter