3 sucuri pentru colesterol

De Diana Zagrean, pe

Sucurile naturale din fructe şi legume te pot ajuta să reduci nivelul colesterolului rău şi să te fereşti astfel de boli cardiovasculare. Vezi 3 reţete de sucuri pentru colesterol uşor de făcut la tine acasă.
 

Pasiune purpurie

Ai nevoie de 4 mere, preferabil golden sau ionatan, 1/4 varză roşie, 1 lămâie verde.
Se amestecă toate ingredientele curăţate şi tăiate cubuleţe într-un blender sau storcător de fructe. Se amestecă bine sucul şi se consumă pe loc. Sucul pentru colesterol „pasiune purpurie” se poate ţine la frigider până seara, sau a doua zi, deoarece zeama de lămâie verde acţionează ca un antioxidant şi menţine prospeţimea gustului.

Apus de soare cu turmeric

Un alt suc bun pentru scăderea colesterolului are la bază turmeric, ghimbir şi morcovi.
Ai nevoie de: 2 mere, 3 morcovi, 3 tulpini de ţelină, 3 cm de ghimbir proaspăt, 2 lămâi, 2 pere, turmeric proaspăt sau pudră, după gust.
Procesează toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau storcător de fructe şi consumă sucul pentru scăderea colesterolului.

Sfecla inimii

Ai nevoie de 1 măr, 1 sfeclă roşie, 2 morcovi, 1 lămâie, 1 portocală.
Acest suc pentru scăderea colesterolului rău din sânge este plin de vitamine şi antioxidanţi, iar gustul este foarte bun.
Se amestecă toate ingredientele într-un robot sau storcător şi se consumă sucul proaspăt, sau de la frigider, dacă nu depăşeşte 24 de ore. Dacă îl păstraţi la frigider, nu uitaţi să amestecaţi bine înainte de utilizare, deoarece se decantează.
Sursa foto femeie suc verde: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter