Vrea sau nu o relaţie serioasă? 7 tipuri de bărbaţi pe care nu-i poţi ţine sub papuc

De Sandra S., pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 15:44

Dintotdeauna femeile au vrut să îi facă pe bărbaţii din viaţa lor să fie angajaţi şi fideli relaţiei de cuplu. Dintotdeauna, bărbaţii au încercat să îşi păstreze libertatea cât mai mult şi de aici au pornit certurile generice. Din fericire, lucrurile s-au mai schimbat şi nu toţi bărbaţii fug de relaţiile serioase. Dar cei care o fac pot fi clasificaţi:
Băieţaşul
Încă petrece foarte mult timp cu prietenii săi, se întâlnesc cel puţin o dată pe săptămână pentru a se juca pe Playstation sau pe Xbox. Nu se poate ascunde cu adevărat, oricât de matur ar încerca să pară, tot copil este până în măduva oaselor. Dacă nici la această vârstă nu a reuşit să crească, cu greu vei ajunge tu să-l faci să fie serios în privinţa relaţiei voastre de cuplu.
Narcisistul
La început ţi se poate părea drăguţ că vorbeşte atât de mult despre el, poţi chiar să dai vina pe emoţii. Dar nu conteneşte şi în continuare se laudă şi se laudă şi se laudă. Vrea să arate perfect, să se îmbrace perfect, să ducă un stil de viaţă sănătos – pe scurt, să-se îngrijească de propria imagine. El nu va avea o relaţie serioasă cu tine pentru că deja se află într-una, cea cu el însuşi.
Săracul
Mulţi bărbaţi se confruntă cu această situaţie – nu vor să se angajeze într-o relaţie serioasă până nu îşi construiesc stabilitate financiară. Relaţie înseamnă întâlniri în oraş, cadouri, mers la restaurant şi chiar şi un inel. El nu este dispus să cheltuiască aceşti bani încă – pe care oricum nu îi are. În cazul lui, problemele cu banii sunt mult mai importante decât o viaţă amoroasă împlinită.
Ahtiatul după sex
Bărbaţii – mai exact tinerii proaspăt ajunşi la o vârstă de maturitate – încă visează să facă sex. Mult, mult sex. Aşadar, pentru iubitul tău, să rămână cu o singură femeie ar fi un sacrificiu prea mare pentru apetitul lui sexual. Ori nu reuşeşte să-ţi fie fidel nicicând, ori tu nu vei reuşi să ţii pasul cu libidoul lui. În orice caz, va dispărea din peisaj destul de rapid.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter