Video: cele mai excitante numere de striptease din filme

De Raluca Cristea, pe

Vei fi uimită să descoperi că un număr de striptease din anii ’60 intră în competiţie cu unul din anii 90′ sau 2000 şi toate sunt…

…senzuale, incitante, chiar erotice!

Pentru toate gusturile şi pentru toate comentariile pe care le aştept, ai mai jos 7 din cele mai bune momente de striptease din filme ale tuturor timpurilor.

Dans şi dansatoare, ambele sexy, comentate, feminine…

Locul 1

Rebeca Romjin în „Femme Fatale” (2002) pentru cât de bine arată, cât de bine se mişcă, cum pune în mişcare chiar şi imaginaţia femeilor şi, îi stă atât de bine când face sex cu Antonio Banderas în acest film!

Locul 2

Demi Moore în „Striptease” (1996) pentru că în film avea 34 de ani şi se mişca ca o profesionistă de 20 de ani, pentru că arăta extraordinar pentru vârsta ei şi pentru vocea sexy.

Locul 3

Jamie Lee Curtis în „True Lies” (1994) pentru că, deşi are nişte trăsături aparent masculine, emană senzualitate şi poftă de sex prin toţi porii.

Locul 4

Natalie Portman în „Closer” (2004) pentru că este mult mai sexy decât ne-am fi aşteptat vreodată de la ea, pentru că dansul ei şi comportamentul de după au tendinţe chiar erotice, însă nu îi prea putem ierta vulgaritatea.

Locul 5

Kim Basinger în „Nine and a half weeks” (1986) pentru că ştie să facă o surpriză plăcută, inedită şi puţin jucăuşă, exact doza de amuzament şi relaxare de care orice bărbat are nevoie.

Locul 6

Sophia Loren în „Yesterday, today and tomorrow” (1965) pentru că este un film clasic şi pentru că Sophia Loren a ştiut să pună în dans feminitatea şi eleganţa care lipsesc cu desăvârşire din multe alte dansuri de acelaşi gen.

Locul 7

Compania de dans din „Full Monty” (1997) pentru că nu puteam să ratăm un număr de striptease masculin, perfect pentru că este complet şi pentru că nu include vulgaritatea numerelor de striptease masculin moderne, ci mai degrabă senzualitate şi puţin comic.

Aştept să îmi spui, ţie care număr de striptease ţi se pare cel mai bun?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter