Victor Slav, prima declarație despre noua sa iubită. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Victor Slav a făcut schimbări remarcabile în viața sa amoroasă în anul ce tocmai s-a încheiat. După ce la începutul verii s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, mama fetiței sale, Sofia Natalia, în vârstă de 2 ani, iată că a punctat și o nouă cucerire.

Victor Slav, în vârstă de 38 de ani, are o relație de câteva luni cu o brunetă focoasă care s-a făcut remarcată în showbizz-ul autohton grație formelor sale, dar și relațiilor pe care le-a punctat cu bărbați cunoscuți, parte din ei foști iubiți ai Biancăi Drăgușanu. Cunoscută drept Raluca Bombardiera, tânăra a avut o relație inclusiv cu Tristan Tate și Adrian Cristea, foștii iubiți al Biancăi Drăgușanu, relatează cancan.ro. Noua iubită a lui Victor Slav se numește Raluca Silea, este moldoveancă la origini, a studiat la Facultatea de Științe Politice și pe data de 20 martie va împlini vârsta de 28 de ani.

Raluca Bombardiera iubita lui Victor Slav

Dacă inițial Victor Slav și noua lui cucerire s-au ascuns de ochii curioșilor, iată că aceștia au decis să-și recunoască relația, mai ales că și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, într-o vacanță în Budapesta. Mai mult de atât, Victor Slav a făcut prima declarație despre noua sa relație: „Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor”, a dezvăluit Victor Slav pentru wowbiz.ro. 

Raluca Bombardiera iubita lui Victor Slav 1

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter