Cele 4 zodii care ar putea avea parteneri cu diferențe mari de vârstă în 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 mai 2022, 17:04

Anul 2022 vine cu povești noi de iubire, iar patru zodii ar putea întâlni parteneri cu diferențe semnificative de vârstă.

În prima parte a anului 2022, Venus va fi în Capricorn, mai exact în retrograd. Când Venus este în retrograd, relațiile începute în această perioadă trebuie tratate cu atenție. Patru zodii ar putea întâlni pe cineva special, iar în unele cazuri poate fi vorba de diferențe de vârstă semnificative, după cum arată AstroSens.

Rac

Sunt șanse să întâlnești un partener serios, care poate să îți îmbunătățească relația cu sinele. Acest partener îl poți întâlni fie prin călătorii, fie prin job. Se poate însă să nu fie neapărat vorba de parteneri amoroși, ci și de prieteni buni, cu care să îți petreci timpul liber. Este posibil să întâlnești și persoane care nu sunt foarte sufletiste, dar care vor fi gata să vă sară în ajutor dacă va fi nevoie.

Fecioară

Nativii din această zodie vor fi tot mai romantici, vor avea nevoie de afecțiune exprimată prin gesturi și declarații tandre. Totodată, este momentul perfect pentru ca aceștia să fie mai pasionali, să se dezlănțuie așa cum își doresc. Însă relațiile bazate doar pe sex nu sunt recomandate, pentru că ar putea duce la inimi frânte. Conexiunile bazate pe emoții sincere sunt răspunsul.

Citește și: Horoscop pentru Crăciun 2021: cum influențează evenimentele astrologice sărbătorile

Citește și: Top 5 cele mai ghinioniste zodii în 2022

Citește și: Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Citește și: Ce zodii au ghinion în dragoste

Capricorn

Capricornii trebuie să învețe să nu mai iasă cu persoane pe care nu le plac, doar de dragul de a nu rămâne singuri. Ei trebuie să fie mai selectivi, să caute persoanele potrivite, chiar dacă va fura mai mult. Cu venus în semnul capricornului, acești nativi vor fi mai atractivi și mai charismatici.

Pești

Se poate ca în perioada următoare oamenii din zodia pești să descoperi iubirea chiar în cercul de prieteni. Fie că este vorba de prieteni noi, sau prieteni pe care îi cunoșteau de ani de zile, dragostea apare din cele mai neașteptate locuri. Este momentul potrivit pentru a tatona terenul în materie de relații amoroase.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter