Învaţă de la vedete cum să te bucuri de singurătate

De Stela Moisescu, pe

Având în vedere cât de des îşi schimbă vedetele iubiţii, cum sar, direct de la divorţ, în braţele altui bărbat, putem spune că frica de singurătate este accesoriul…
… nelipsit din viaţa mondenă.

Totuşi, există şi femei celebre care nu se grăbesc să intre într-o relaţie, iar noi îţi oferim patru exemple de excepţie. Iată ce poţi învăţa de la fiecare în parte, pentru a te bucura de viaţa ta, chiar dacă nu ai un iubit.

Învaţă de la Simona Gherghe să fii selectivă!

Frumoasa prezentatoare tv postează pe blogul personal poze din vacanţa de la Veneţia în care apare… singură şi cu zâmbetul larg pe buze. Vedeta are o mulţime de admiratori, de la designerul Cătălin Botezatu, până la Primarul Constanţei Radu Mazăre.

Creatorul de modă nu pierde ocazia de a o complimenta pe Simona ori de câte ori este invitatul ei pe micul ecran. Totuşi, prezentatoarea i-a refuzat avansurile în repetate rânduri. Simona Gherghe a fost nevoită să apeleze la diplomaţie şi atunci când, în timp ce-i lua un interviu lui Radu Mazăre, acesta a început să flirteze cu ea.  

E cazul să fii şi tu la fel de prevăzătoare precum vedeta tv, dacă nu vrei să fii rănită de vreun Don Juan pus pe flirt. Simona Gherghe recunoaşte că îi este teamă de faptul că bărbaţii ce roiesc în jurul ei îi dau atenţie doar pentru că apare pe sticlă.

Învaţă de la vedete cum să te bucuri de singurătate

Citeşte ce poţi învăţa de la Jennifer Aniston pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter