Eşti uşor de manipulat în relaţia de cuplu? Iată 10 semne!

De Stela Moisescu, pe

Se spune că este vital să facem compromisuri într-o relaţie. Negocierea nu este însă acelaşi lucru cu a lăsa de la tine! Prima variantă implică să faci un compromis…
… inteligent, iar cea de-a doua implică deja să te compromiţi de dragul iubitului tău.

Există femei mai predispuse să opteze pentru a doua variantă ori de câte ori simt că nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul.

Lăsând mereu de la tine, devii uşor de manipulat pentru el şi strângi frustrări care îţi vor dăuna serios în timp, atât ţie ca persoană, cât şi relaţiei în care eşti implicată.

Trebuie, aşadar, să îţi dai seama dacă nu cumva eşti uşor de manipulat în relaţia cu iubitul, pentru a-ţi lua viaţa în propriile mâini. Cum anume?

Citeşte afirmaţiile de mai jos şi vezi în câte dintre ele te regăseşti. Ele reprezintă semnele unei slăbiciuni în raport cu iubitul!

1. Dacă iubitul îţi critică modul în care te-ai îmbrăcat sau aranjat, tinzi să schimbi imediat lucrul respectiv şi să nu-l mai repeţi, fără să te întrebi ce te-a făcut să-l alegi. Nu lăsa rochia ta cea nouă să stea pe umeraş doar pentru că lui nu-i place!

2. Eşti dispusă să faci o schimbare radicală de look, de la culoarea părului până la o operaţie estetică, doar pentru a arăta exact aşa cum îşi doreşte el.

3. În pat te concentrezi atât de mult să arăţi bine şi să-l satisfaci, încât ai ajuns să ai probleme cu lubrifierea şi sexul îţi provoacă disconfort.

4. Nu îţi faci planuri cu prietenele tale fără să-l consulţi pe el înainte, pentru a te asigura că nu voia el să ieşiţi undeva doar voi doi.

5. Nu i-ai făcut niciun reproş până acum, deşi au fost câteva lucruri care te-au enervat la el. Ai voie să-i răneşti orgoliu…

6. Îţi spui că relaţia nu te face fericită, te plângi prietenelor că vrei să o rupi cu el, dar cumva, numai când îl vezi, îţi risipeşte toate „planurile mari” pe care ţi le-ai făcut.

7. Când mergeţi în oraş te complexează toate femeile atrăgătoare care trec pe lângă voi şi te temi că iubitul tău se simte mai atras de ele decât de tine.

8. Ţi-e teamă să-i oferi un ultimatum, deşi către el tind toate discuţiile voastre în contradictoriu.

9. Îţi asumi diferite riscuri din pricina lui, cum ar fi că faceţi sex fără prezervativ. Te întrebi dacă merită sau nu, dar ţi le asumi până să găseşti răspunsul.

10. Te simţi foarte des vinovată în relaţia cu iubitul tău. Ai impresia că nu faci totul cum trebuie şi simţi o nevoie constantă de a-l impresiona.

Dă click şi află cum îţi manipulezi iubitul în funcţie de zodie!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter