Un tată caută ajutor pe internet: S-a căsătorit de șapte ani, dar soția lui refuză să facă sex

De Oana Savin, pe
Un bărbat a apelat la sfatul internauților, în încercarea de a afla dacă căsnicia lui poate funcționa și dacă nu întreține relații intime cu soția sa.

Bărbatul, care a postat pe un site sub numele de Anom D, a dezvăluit că, deși s-a însurat în urmă cu șapte ani, soția sa refuză să facă sex, iar el a fost nevoit să apeleze la medicamente pentru a-și scădea libidoul.

Am o dorință crescută de a face sex, dar soția mea nu are libido – ea recunoaște că nu vrea să facă sex, spune că niciodată nu i-a plăcut, lucru nou pentru mine deoarece prima dată când am fost împreună a fost grozav”, a scris bărbatul pe site-ul de parenting Netmums.

El a mai spus că el și soția sa, care s-au căsătorit după ce s-au născut cei doi copii, acum în vârstă de 10, respectiv 6 ani, nu au mai întreținut relații intime.

Citește și: A fost condusă la altar de tatăl ei bolnav de cancer în fază terminală. Imaginile au devenit virale pe internet

Ea are o părere foarte proastă despre ea, deși i-am arătat de nenumărate ori că o iubesc, am spus lucrurile potivite, i-am cumpărat lucruri drăguțe, lenjerie frumoasă, lucrează câteva ore pe săptămână și chiar îi gătesc în majoritatea serilor”, a mai afirmat bărbatul.

Dar recent, am început să simt că îmi irosesc viața, iar soția mea spune că nu este problema ei, că nu vrea să apelăm la consiliere sau să vadă un medic, ca și cum nu ar exista nicio problemă”, a explicat Anom D.

Acum, bărbatul nu știe dacă ar trebui să mai rămână căsătorit sau ar trebui să își continue viața cu altcineva.

Ce să fac, să plec și să risc să dau peste cap copiii sau să suport știind că nu voi mai face sex niciodată? Este ceva normal? Se mai află și alte cupluri în aceeași situație?”, a cerut bărbatul un sfat de la internauți.

Răspunsurile nu au întârziat să apară.

Poate soția ta este deprimată sau are vreo altă problemă. Ar putea să aibă o aventură? Tu ți-ai schimbat înfățișarea? O obosește prea tare serviciul sau copiii? Ar putea exista o mulțime de motive pentru care a renunțat la viața sexuală”, a scris Rebecca M.

Citește și: Unei femei i s-a refuzat un job pentru că nu a vrut să dea mâna cu angajatorul

Și alte persoane și-au împărtășit poveștile cu libido scăzut, inclusiv un tată care a spus că „șapte planete au trebuit să se alinieze” înainte ca soția sa să ia în considerare să facă din nou dragoste.

Încă am speranță, încă încerc să îi arăt că o doresc, dar mi se refuză totul. Este un sentiment oribil, soția mea, mama copiilor mei, cea mai bună prietenă, femeia pe care o iubesc a devenit o colegă de cameră”, a scris și Oscar M.

O altă persoană a comentat că o căsătorie fără sex ar funcționa doar dacă ambii parteneri sunt de acord cu asta.

„Personal consider că ești prea tânăr pentru a te resemna la o viață fără sex”, a scris și Louise B.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter