Sexul la ocazii speciale – obligaţie sau oportunitate?

De Raluca Cristea, pe

Se apropie Revelionul, ziua ta de naştere, ziua lui sau vreo aniversare importantă pentru voi? Vrei să incluzi şi o partidă de sex?

Hmm… Te gândeşti la sex pentru că vrei să îţi faci de cap sau pentru că aşa se aşteaptă iubitul tău să se încheie ziua specială? Tocmai despre asta vorbim în rândurile de mai jos.

Când e sexul o oportunitate la ocazii speciale?

Când nu ai nicio relaţie şi eşti genul de femeie care nu-şi refuză o aventură sexuală din când în când. Eşti la aniversarea unui prieten sau la petrecerea de Revelion, îl placi de mult timp, poate chiar vă cunoaşteţi şi există o atracţie sexuală puternică între voi doi. Dacă tu şi el vă daţi aceleaşi semne şi aveţi ocazia şi locul potrivit, este posibil să te trezeşti implicată de bună voie într-o activitate pe orizontală cu bărbatul de care eşti atrasă de ceva timp.

Sexul e o oportunitate la ocazii speciale chiar şi dacă eşti acolo împreună cu iubitul tău. E de-ajuns să foloseşti expresii erotice sau să vă atingeţi zonele erogene ca să declanşaţi un val de senzaţii intense. Din nou, dacă aveţi ocazia şi locul, puteţi să profitaţi de euforia momentului.

Când e sexul o obligaţie la ocazii speciale?

Într-o zi specială pentru voi doi e aproape inevitabil ca el să nu se gândească şi la sex – sub orice formă (doar un masaj erotic, sex oral sau o partidă de sex completă). Problema este că toate aşteptările astea pe care ştii că le are îţi mai iau din cheful de sărbătorit prin sex. De fapt, uneori chiar îţi vine să te afunzi în materialul moale al pijamalelor tale, să asculţi muzică bună şi să mănânci ceva uşor comandat de prin oraş. Fără sex!

Întrebarea este: ce să faci când percepi o noapte de sex mai mult ca pe o obligaţie decât ca pe o oportunitate excitantă?

Cum transformi sexul din obligaţie în plăcere?

E destul de simplu! Transformi obligaţia în oportunitatea de a mai cunoaşte bărbatul de lângă tine, de a mai experimenta ceva sau pur şi simplu, de a-ţi oferi o relaxare specială într-o zi specială.

Până la urmă, gândeşte-te că o partidă de sex (sau o noapte de dragoste, după caz) este una din cele mai intense modalităţi prin care un bărbat se simte legat emoţional şi/sau fizic de tine. Mai mult, de ce să nu-ţi aduci aminte de ziua specială ca un moment în care ai sărbătorit apoi ai făcut sex printre cadouri, într-o cameră încuiată din casa unde s-a ţinut petrecerea, sau imediat ce ai ajuns acasă din oraş?

Şi, în loc să vezi totul ca pe un moment în care tu trebuie să-i aduci plăcere, schimbă rolurile şi lasă-l să conducă poate cel mult, dă-i câteva indicii pentru poziţii şi atingeri.

Deci, ce părere ai? Sexul la ocazii speciale este obligaţie sau oportunitate? O să faci sex în noaptea de Revelion?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter