Învaţă să-i faci masaj erotic. Trei tipuri de mângâieri pe care le va adora

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 06 mai 2022, 12:56

Masajul erotic este relaxant, un bun început pentru o partidă de sex, dar şi la sfârşit. Îţi propunem trei tipuri de masaj erotic pe care le va adora!

Masajul erotic pentru cap

Masajul scalpului este unul dintre cele mai cerute tipuri de masaj, pentru că este atât de relaxant. Totuşi, nu toţi îl suportă, aşa că înainte să îţi înfigi degetele în părul iubitului, află dacă îi place. Mai departe, roagă-l să se întindă pe pat, pe spate, într-o poziţie cât mai comodă şi cu capul urcat pe o pernă. Tu te aşezi deasupra capului său, în genunchi, şi din poziţia aceasta îi faci masaj.
Începe prin a-i mângâia pielea, de la nas şi până la linia părului, alternând mâinile. Începe mai întâi încet, apoi apasă tot mai tare, însă masajul să rămână plăcut în continuare. Mai departe, îţi poţi trece degetele şi unghiile prin părul său, apăsând uşor. Începi de la frunte şi mergi până dai de pernă. Mai întâi pe mijloc, apoi şi în părţi.
Pentru final, mângâie-i tâmplele cu câte două degete, cu mişcări circulare, apoi, după două-trei minute, mângâie-l în spatele urechilor şi până la lobi. Mai mult, urechea este foarte sensibilă, aşa că pentru a creşte senzualitatea, foloseşte-te de limbă aici şi nu de degete.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter