Relaţii: Ce înseamnă o aventură de o vară

De Libertatea pentru femei, pe

Vara este anotimpul aventurilor… Vrei să călătoreşti, să te plimbi, să te distrezi, să scapi de grijile cotidiene. Dorul de a face ceva inedit şi romantic sau cine ştie ce alte motive ascunse te tentează să flirtezi. Aventura de-o vară îţi lasă amintiri frumoase şi, poate, îţi aduce iubirea la care ai visat o viaţă întreagă.
Eşti singură şi te îndrăgosteşti, la mare, de un bărbat care nu poate rămâne lângă tine… poate că este din altă ţară sau îţi spune sincer că nu vrea o relaţie stabilă. Ori eşti căsătorită, dar nu mai eşti fericită şi ai vrea să îţi schimbi viaţa. Pleci într-o staţiune fără soţul tău, doar cu prietenele apropiate, şi apare o şansă să iubeşti din nou. Tentaţiile se ivesc când te aştepţi mai puţin, indiferent de situaţie. Chiar dacă eşti divorţată şi îţi creşti singură copiii, nu înseamnă că viaţa ta sentimentală a intrat în impas. Depinde numai de tine dacă vrei să simţi iar fiorii întâlnirilor din adolescenţă. Trebuie doar să nu uiţi că este o relaţie care se poate termina oricând!
Cuplu: Cât rezistă relaţiile la distanţă

Fără griji, fără pretenţii

Ce înseamnă, de fapt, o aventură de o vară? Psihologii spun că în spatele ei se ascunde nevoia noastră de a fugi de responsabilităţi şi de reguli. Îţi alegi un partener de distracţie care nu îţi impune nimic. Dar şi tu trebuie să îl accepţi aşa cum este, să renunţi la pretenţiile pe care le-ai avea dacă ai vrea să îţi fie soţ. Într-o relaţie de o vară nu ţi-e teamă de consecinţe şi nici nu te aştepţi să sune clopotele de nuntă. Întâlnirile voastre trebuie să fie romantice, pasionale şi distractive. Cu un asemenea partener, nu vei discuta niciodată despre rata de la bancă, despre problemele de la serviciu sau despre întreţinere. La final, o aventură de o vară trebuie să îţi lase numai amintiri frumoase. Dacă ţi se strecoară în suflet o undă de regret, nu mai are niciun farmec!
Relaţii: Când suferinţa se împarte la 2

GHID PENTRU PROTECŢIA „INIMII” TALE

► Spune-i de la început că este o simplă aventură şi că nu mergi mai departe decât dacă merită.
► Lasă-l să se îndrăgostească de tine, iar tu păstrează o distanţă „de siguranţă”. 
► Nu te baza pe tot ce îţi spune şi pe toate promisiunile lui.
► Păstrează o aură de mister şi nu îi da amănunte despre viaţa ta.
► Fă-ţi programul zilnic astfel încât să nu îţi petreci tot timpul liber numai cu el. Dacă este o relaţie lipsită de viitor, amândoi trebuie să fiţi independenţi.
► Adu-ţi aminte că, la sfârşitul vacanţei, nu veţi mai păstra legătura, deci nu este nevoie să îţi ştie adresa şi numărul de telefon de acasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter