Horoscopul aztec: Află ce zodie eşti şi ce iţi rezervă viitorul în 2013

De Diana Zagrean, pe

Civilizaţia străveche a aztecilor este una destul de misterioasă şi mistică, alături de civilizaţia maya sau de incaşi. Aztecii erau un popor destul de crud, cu ritualuri sângeroase şi iubitori de sporturi. Sistemul lor de zodii este unul foarte complicat, din care s-a păstrat foarte puţin astăzi. Află ce zodie eşti în horoscopul aztec şi ce îţi rezervă viitorul în 2013.
Cipactli (Crocodil 21 martie – 20 aprilie)
Crocodilul va avea o vară fierbinte şi plină de surprize. Aveţi mare grijă la bani anul acesta, deoarece toamna lui 2013 va veni cu cheltuieli pentru casă.
Ehecatl (Vânt 21 aprilie – 21 mai)
Vântul va avea o vară liniştită, deoarece economiseşte pentru zile negre. Iarna va veni cu mulţi prieteni noi şi petreceri, deci economia e bne venită.
Coatl (Şarpe 22 mai – 21 iunie)
Şarpele are un an foarte bun şi vara îl va găsi bronzat, la soare sau în vârf de munte, la răcoare. Din toamnă pot apărea oferte de tot soiul, inclusiv în materie de joburi bănoase.
Mazatl (Căprioară 22 iunie – 23 iulie)
Căprioarele au parte de un 2013 agitat, plin de surprize, atât plăcute, cât şi neplăcute. În plan sentimental, toamna va aduce mai mulţi pretendenţi, dar niciun suflet pereche. Mai aşteptaţi.
Citeşte şi Horoscopul tibetan: Vezi ce zodie eşti şi cât noroc ai în 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter