5 poziţii de încercat în pădure toamna

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:48

A venit toamna şi vremea este încă plăcută. Uite 5 poziţii de încercat în pădure toamna, cât încă mai puteţi merge la un picnic cu beneficii.

Pe buturugă
Orice pădure are uscăciunile ei, aşa spune o vorbă din popor, dar ce zici dacă respectivele trunchiuri uscate vă pot fi folositoare într-o după-amiază de weekend?
Găsiţi o buturugă interesantă şi comodă, fie de la un copac tăiat, fie de la unul dărâmat de vreme.
Găseşte cea mai comodă poziţie, astfel încât să te ţii cu mâinile de scoarţă şi ca el să nu-şi zgârie genunchii de trunchi.
Pe frunze moarte
Frunzele căzute în această toamnă sunt încă moi şi foşnetul este redus, astfel că nu vă va stresa. În plus, o simplă pătură poate deveni un pat comod în plină natură, departe de oraşul dezlănţuit.
Pentru că nu este o poziţie propriu-zis, ci un loc bun în care să încercaţi diverse nebunii, puteţi experimenta cu toate poziţiile voastre preferate.
Între doi copaci
Această poziţie sexuală este recomandată celor destul de atletici, sau oamenilor care au mai dat din când în când pe la sală.
Găsiţi doi copaci tineri aproape unul de altul şi ţine-te cu mâinile de ei, stând la mijloc. Dacă eşti cu adevărat sportivă, poate te poţi ridica puţin în mâini, astfel ca el să te pătrundă dintr-un unghi nou şi interesant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter