Sex: 7 lucruri necesare pentru a atrage şi a impresiona bărbaţii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 13:37
Sex

Să-l impresionezi pe bărbatul visurilor tale şi mai ales să îl convingi să îşi dedice întreaga sa viaţă ţie şi numai ţie poate fi cât se poate de dificil.
Şi asta pentru că dacă încerci prea mult, vei părea nesinceră şi disperată. Dacă pe de altă parte nu încerci deloc, pari deziteresată. Prin urmare, cum vei proceda?

Încrederea de sine – Am putea discuta despre absolut toate calităţile care te-ar putea face atractivă în fata unui bărbat, dar niciuna nu ar fi la fel de importantă precum încrederea de sine. Bărbaţii adoră femeile puternice, încrezătoare, stăpâne pe ele, cărora nu le e frică de singurătate, dar nici de o relaţie.

Compasiunea – Actele aleatoare de bunătate şi compasiune nu numai că atrag pe cei din jur ci, în acelaşi timp, crează şi sentimente pozitive. Fiind într-o relaţie cu o femeie care nu se gândeşte decât la cum să îşi ajute semenii îl va stimula şi pe bărbat să se ridice la acelaşi nivel, conştient de faptul că toată bunătatea partenerei sale se va întoarce şi asupra sa.

Controlul – O femeie stăpână pe propriile sale sentimente e capabilă să poarte o ceartă cu demnitate şi, în acelaşi timp să înnăbuşe un conflict înainte de a apărea. Iar certurile şi neintelegerile sunt inevitabile în viaţa de cuplu, de aici şi importanţa de a avea o parteneră matură, dispusă la comunicare şi înţelegere, care ştie să facă şi concesii atunci când acestea se impun.

Loalitatea – Orice bărbat îşi doreşte alături o femeie care îi este loială din toate punctele de vedere, nu doar fidelă. O femeie care să îi fie alături atunci când are nevoie de ea şi care să îl susţina în raport cu el însuşi şi cu cei din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter