Sex: 7 lucruri care nu-i plac… în pat

De Lumea Femeilor, pe
Sex

Crezi că numai noi, femeile, avem o listă cu lucruri care ne displac în pat? Pentru ca o „partidă” să fie reuşită, ambii parteneri trebuie să facă ceea ce trebuie. Află ce să NU faci, când situaţia se încinge…
 

NU STA… DEGEABA

Actul sexual este cu atât mai reuşit cu cât ambii parteneri participă. În general, bărbatul face cam „toată treaba”, însă contează (atât pentru el, cât şi pentru tine) şi atitudinea ta. Dacă eşti total pasivă, el va crede că nu îţi doreşti acest moment intim şi îi va scădea libidoul.

IA INIŢIATIVA

Se pare că avem o părere preconcepută: iniţiativa sexuală trebuie să fie exclusiv masculină. Părerea lor este alta: o femeie care „ia taurul de coarne” este mult mai atrăgătoare, iar dorinţa de a satisface o astfel de femeie este mai mare.

IUBEŞTE-ŢI CORPUL

Părerea ta despre tine, fie că este corectă sau greşită, poate deveni, în pat, şi părerea lui. O femeie care îşi iubeşte formele, sânii, pielea este mai dezinvoltă şi mai încrezătoare, iar starea ei de bine va fi resimţită şi de el.

NU VORBI PREA MULT

Deşi este bine să vorbiţi în timpul actului sexual, nu exagera! Dacă îi explici ce trebuie să facă şi despre fiecare stare prin care treci, va fi atent la ce spui şi va lăsa pe planul doi actul în sine.

LENJERIA LA CONTROL

Şi lenjeriile ultrasexy, sintetice şi cu adeziv, sunt tot un mit. Bărbaţilor le place lenjeria în care arătăm bine, simplă şi… uşor de dat jos. Nu suportă, însă, lenjeria veche, neîngrjită sau ruptă. Aşa că, dacă vrei, la duşul dinaintea întâlnirii în dormitor, poţi scăpa de lenjerie. Pe el nu-l va deranja asta!

UN SĂRUT… DOAR ATÂT

Suntem mai pupăcioase decât bărbaţii, e drept, şi de cele mai multe ori, asta le place. Nu şi în timpul sexului. Celebrul sărut franţuzesc face minuni la preludiu, dar apoi le place mai puţin. Poate pentru că sunt foarte tensionaţi şi folosesc forţa fiecărui muşchi, poate pentru că doresc să îşi arate masculinitatea, iar sărutul este un gest prea delicat.

ORGASMUL E PE BUNE?

Ceea ce bărbaţii urăsc cel mai mult, în pat, este când îşi dau seama că femeia mimează orgasmul. Aşa că, încearcă să te bucuri de plăcerile sexuale până ajungi la unul, sau… simulează-l atât de bine încât să devină un „eveniment” memorabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter