Sex: Ce să nu faci niciodată după o aventură de-o noapte

De Mia, pe
Sex

O aventură de o noapte trebuie tratată ca atare – doar sex între două persoane care nu se cunosc şi atât. Totuşi, asta nu înseamnă că poţi pleca fără să spui un cuvânt sau să te aştepţi să ţi se facă micul dejun ziua următoare. Iată ce să nu faci după un one night stand.

Nu fugi fără să spui un cuvânt

Ai avut ocazia să pleci după ce aţi făcut sex azi noapte, dar dacă ai rămas să dormi la el (sau el la tine, este valabil pentru ambele sexe) nu e frumos să îţi iei zborul pur şi simplu. Spune-i bună-dimineaţa şi eventual puteţi discuta despre ce s-a întâmplat – dacă aţi vrea să vă mai vedeţi sau rămâne doar atât între voi.

Nu te simţi prea ca acasă

Doar pentru că ai rămas să dormi la el nu înseamnă că eşti liberă să-i umbli prin frigider, de exemplu, şi să-i mănânci mâncarea. Lasă-l pe el să facă prima mişcare în acest sens.
Citeşte şi: Sex: Regulile de aur ale unei aventuri de-o noapte

Nu ignora igiena

Vă pregătiţi pentru încă o partidă de dimineaţă, dar pentru că este un one night stand şi probabil nu vă mai revedeţi, nu înseamnă că nu te poţi revigora un pic. Un pic de pastă de dinţi, o apă pe faţă nu strică.

Nu pleca până nu îi spui ce ai vrea mai departe

Fie că vrei să îl mai întâlneşti sau să rămână doar o aventură, este frumos să-i spui şi chiar să vorbiţi despre posibilităţi.
Foto: Shutterstock

Indiciul de pe 13 august este: orgasm

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter