Sex: Ce spune despre relaţia voastră poziţia în care dormiţi

De Lumea Femeilor, pe

Felul în care dormiţi în acelaşi pat dezvăluie în ce stadiu se află relaţia voastră de cuplu. Să analizăm doar cele mai comune poziţii…
Îmbrăţişaţi: Vă iubiţi ca la început
Faţă în faţă, pentru ca, la trezire, să… răsuflaţi uşuraţi: „E aici”. Îmbrăţişaţi, ca nu cumva „să pierdeţi comoara”. Această poziţie este specifică pasiunii de la începutul unei relaţii. Voi doi, se vede, aţi păstrat flacăra vie peste ani. Bravo! Un sfat bine venit, totuşi: încercaţi să aveţi mai multă încredere unul în celălalt. Şi amândoi în senti­mentul care vă uneşte.
Un singur C: Cuplul consolidat
Tu dormi pe o parte, el te îmbrăţişează, trupul lui mulându-se pe trupul tău. Poziţia exprimă afecţiunea calmă, pro­fundă, a cuplului solid, în care rolurile sunt bine definite: el este protectorul tău. Atenţie la echilibrul relaţiei! El nu trebuie să „te ţină sub control”, iar tu nu trebuie să faci pe copila neaju­torată.
Sex: 6 semne că eşti prea autoritară în pat
Monolit: El este şeful
Tu dormi pe burtă, parcă ai întoarce spatele confruntărilor cu lumea. El, cu braţul petrecut ferm peste trupul tău, îţi blochează orice mişcare. Poziţii ce exprimă clar supremaţia mas­culină. Rolurile par bătute în cuie. Şi totuşi… un sfat bine venit: când unul dintre parteneri se simte constrâns, se întrevăd dispute la orizont. Bine ar fi ca fiecare să aibă un spaţiu numai al lui (la propriu – în pat – şi la figurat).

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter