Cum îți înveți bărbatul să fie cel mai bun amant?

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:28
Sex

O femeie deşteaptă nu are ce să-i reproşeze bărbatului ei în pat, pentru că ştie cum să-l determine să fie cum vrea ea.
Cu ceva timp în urmă, într-o seară, când s-a întors obosit de la muncă, un bărbat i-a cerut iubitei sale un masaj. Era obosit şi nu mai avea putere de altceva. Dar ea i-a răspuns: „Eu sunt o femeie modernă, nu masez. Tu ar trebui să-mi faci mie masaj”. El s-a retras supărat şi s-a apucat să-i scrie o epistolă care a avut mult prea multe pagini pentru a mai rămâne doar pentru ea. Aşa s-a născut „Tratatul de mângâieri” al lui Gerard Leleu, un psiholog francez care nu mai pridideşte să ne explice nouă, femeilor, care-i treaba cu bărbaţii. Ei sunt mult mai sensibil decât lasă să se vadă, se pare. Şi adevărul e că nu-i întotdeauna eficient să aştepţi de la celălalt ceea ce poţi obţine tu – cu puţin efort.

Începutul nu e concludent

Unii spun că o femeie ştie dacă îşi doreşte un bărbat încă de la primul sărut. Dar faptul că simte dorinţa nu e neapărat un indiciu că ei se vor şi potrivi în pat, după aceea. Iar faptul că nu se potrivesc perfect de la început, iarăşi, nu e un indiciu că nu mai au nicio şansă. Uneori, e nevoie de un timp pentru ca cei doi să-şi potrivească ritmurile interioare, să-şi cunoască dorinţele, să se descopere reciproc. Şi, uneori, o femeie inteligentă şi care ştie ce vrea e în stare să facă din orice bărbat cel mai bun amant.

Amor fără preliminarii

Iubitul tău n-a înţeles că ai nevoie de preludiu minimum un sfert de oră? Nu te supăra pe el, dar nici nu-i tolera obiceiul de a „te lua cu asalt”. Din păcate, va trebui să constate că nici performanţele lui nu sunt cine ştie ce când femeia lui nu e încălzită. Vei avea tendinţa să te mişti prea repede, el nu va putea să facă faţă energiei tale şi riscaţi să se termine totul înainte de a începe cu adevărat. În timpul preludiului, energia ta creşte treptat, şi vei putea mai uşor să fii receptivă la mişcările lui. Veţi avea amândoi parte de mai multă plăcere. Va trebui să-l convingi o dată măcar, ca să poată face diferenţa. Cum? Scapă-i printre degete, până când te simţi pregătită. Nu te teme că va renunţa, de obicei bărbaţii sunt competitivi, probabilitatea să-i placă jocul e foarte mare.

Cunnilingus… la alţii!

Sună minunat, dar el, din motive numai de el cunoscute, nu face. Tu ştii prea bine cât de mult ajută, ca să nu mai spui de plăcere. Ai două variante: să renunţi covârşită de gândul că dacă nici n-are chef, şansele ca el să fie şi un geniu al manevrei sunt mult prea mici sau… să insişti. Însă, ai grijă să nu obţii efectul contrar. Cea mai bună metodă este să-i oferi tu lui nişte mângâieri orale să te ţină minte toată viaţa! Mai devreme sau mai târziu, se va trezi în el un dram de recunoştinţă care îl va putea împinge să-ţi întoarcă favorul. Apoi, poţi să-i faci aluzii glumeţe în alte momente decât cele intime sau, literalmente, să-l pui în faţa faptului împlinit: sărută-l cu buzele… celelalte!

Prea repede, prea puţin

Povestea despre femeile pe care „le doare capul” şi n-au chef de sex are legătură şi cu neputinţele masculine. Păi, cum să nu te apuce durerea de cap când ştii că te aşteaptă o „partidă” de cinci minute, timp în care el se conectează subit la animalul primordial, iar tu nu apuci să simţi nimic – pentru că se ştie că o femeie are nevoie de circa o jumătate de oră ca să atingă un orgasm! Va trebui să staţi de vorbă. Nu-i povesti în timp ce-şi citeşte e-mailul sau se uită la ştiri; bărbaţii nu pot face mai multe lucruri deodată. Nu-i povesti nici când e deja înfierbântat, nu de discuţii are el chef atunci. Spune-i la masă sau în baie, când te cheamă să-l speli pe spate. Aşa, ca fapt divers: cum o fi să ai orgasm? Studiaţi teorie, trimite-i ştiri micuţe şi aluzive pe mess. Şi apoi, treceţi la fapte. Respiraţi cât mai profund şi la unison după penetrare. Mişcaţi-vă după muzica lentă pe care ai selectat-o special pentru fundal. Veţi constata că a meritat osteneala.

Libidoul… îndoit

Nu există niciun bărbat care să nu fi avut o pană de erecţie niciodată în viaţa lui. Teoretic, n-ar trebui să fie o tragedie. Schimbaţi vorba, schimbaţi poziţia şi îşi revine. Dar dacă problema persistă, trebuie să găseşti o soluţie. În cartea „Bărbatul de azi explicat femeilor”, psihologul Gerard Leleu, despre care vorbeam la început, aduce amănunte interesante. În niciun caz nu te repezi să-l masezi cu străşnicie. Nici amorul oral înverşunat nu ajută, pentru că, în marea majoritate a cazurilor, omul e deja mult prea stresat. Sfatul dat din experienţa de bărbat a lui Leleu este următorul: fă totul ca să-l ajuţi să se relaxeze. Nu te supăra, arată-i că-l înţelegi – dar nici nu fii prea compasivă, totuşi. Mila îi trezeşte efectul contrar. Spune-i că ai chef de o baie caldă cu el, după care fă-i un masaj în zona cefei şi a omoplaţilor. Fii tandră şi ngăduitoare, şi membrul lui nu va întârzia să-şi arate recunoştinţa.

Iniţiativă sau nu

Bărbaţii adoră vânătoarea, dar asta nu înseamnă că vor să facă totul numai ei.Ca să te poată vâna, trebuie să opui un pic de rezistenţă. Poţi să-l trânteşti pe pat şi să-l încaleci… din când în când. În rest, lasă-l pe el să înceapă jocul sau lasă-l să aibă impresia că el l-a început… Şi, neapărat, ţine-i contră atunci când face fiecare mişcare în tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter