Ce spune despre tine dezordinea pe care o faci

De Diana Zagrean, pe

Eşti dezordonată dintotdeauna, dar îţi faci griji despre părerea celorlalţi? Iată ce spune despre tine dezordinea pe care o faci.
 

Dulapuri dezordonate

Cel mai probabil eşti o nostalgică şi de aceea nu reuşeşti să arunci hainele vechi şi obiectele moştenite de la mama sau care sunt cadou de nuntă de la verişorii de a cincea. Dacă dulapurile tale arată de parcă stau să explodeze şi nu laşi pe nimeni să le deschidă în afară de tine, pentru că ştii să opreşti potopul, înseamnă că încă eşti legată de evenimente şi oameni din trecut.
Este greu să renunţi la trecut, dar la fel de necesar. Dacă te doare sufletul să arunci haine de acum 10 ani pe care nu le mai porţi, donează unui orfelinat, sau unui azil de bătrâni. O să te simţi mai bine, dacă nu le arunci la gunoi.

Biroul dezordonat

Dacă masa de lucru sau biroul tău arată ca după uraganul Katrina, înseamnă că eşti creativă. Personalităţile cu gândire laterală, care nu se conformează regulilor societăţii obişnuite, tind să pună alături lucruri şi noţiuni pe care numai ei le văd împreună şi conectate. Aparenta dezordine pe birou, poate să fie doar un alt fel de a ordona obiectele.

Dormitorul dezordonat

Dacă dormitorul tău nu se hotărăşte dacă este bucătărie, coş de gunoi, sau loc de dormit printre sticle de băutură şi discuri demachiante, înseamnă că treci printr-o depresie sau eşti într-un impas emoţional.
Îţi dai seama că durerea de după o despărţire nu ar trebui să se traducă în firimituri şi coji de pizza prin pat, sticle goale sub pat şi cearşafuri schimbate acum 3 luni.
În plus, nu vei găsi niciodată un bărbat nou în viaţa ta, dacă dormitorul arată şi miroase în halul acesta.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter