Cum să îţi schimbi viaţa sexuală

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:14

Atunci când nu te mai simţi bine cu viaţa ta sexuală, nu poţi decât s-o schimbi ca să fii din nou fericită. Comunicarea cu partenerul este importantă în acest caz, dar şi o scurtă auto-analiză. Iată cum ai putea să procedezi:

Analizează-te cu totul

Ce poţi face ca răspunsul partenerului tău să fie pozitiv? A încercat să-ţi sugereze anumite lucruri – poate să te îmbraci un pic altfel, să mai dai jos din kilograme sau orice care să te facă mai atrăgătoare din punct de vedere vizual? Chiar dacă ai spui că ai încercat destule până acum, poate ai nevoie de o reîmprospătare a atitudinii. Încearcă să vezi lucrurile altfel faţă de cum le-ai văzut până acum şi nu uita să-l seduci, să-l complimentezi, să nu te enervezi şi să înţelegi şi punctul lui de vedere. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fii doar tu cea care face acest compromis, ci amândoi trebuie să fiţi de acord.

Acceptă dificultăţile schimbării

Pentru a face anumite schimbări în viaţa ta este nevoie de mai mult timp decât în alte situaţii. Pot fi multe motive pentru care viaţa ta sexuală nu mai este împlinită, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi cu totul, ci pas cu pas o poţi readuce pe făgaşul cel bun, cu răbdare.

Apreciază şi cele mai mici gesturi

Când partenerul tău face un lucru care se apropie de ceea ce îţi doreşti, mulţumeşte-i şi nu îi spune ce vrei de fapt, mai bine încurajezi paşii mici. Este ca un joc: de fiecare dată când te bucură un gest de-al său arată-i asta cu entuziasm, pentru că oamenii răspund cel mai bine la reacţii pozitive.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter